Az emberek miért csinálnak akkora ügyet a női szüzességből?
Nem értem, ez mitől ekkora dolog. Nekem a szüzességem nem okozott fejtörést. Amikor egy fiúval olyan helyzetbe kerültünk, egyszerűen megtörtént az elvesztése. Jó volt, és a kapcsolattal is minden rendben volt.
Szerintem a legtöbb ember túlagyalja ezt az egészet.
Csak én gondolom ezt? 18l
szerintem igenis fontos dolog ez, egy nő életében:)
de fiatalabb korom ellenére, lehet csak én vagyok ilyen régimódi?
Nem figyelted még meg hogy az emberek mindent túlreagálnak? :-)
Végülis csak azért van túlreagálva a szűzesség, mert addig a pontig nem lehet mondani egy nőre, hogy qrva, de utánna nagyon rákapnak a félszemű kobrára... :-)
Nekem is fontos.
17/L
Ezekszerint én is régimódi vagyok. ^^
Szerintem is baromira túl van értékelve. Az csak egy dolog, semmi több. Sokkal fontosabb egy nő jelleme és gondolkodásmódja. Az adja meg az ember értékét, nem egy szaros szűzhártya.
Én speciel egyéjszakásban vesztettem el 19 évesen mert már tehernek éreztem. Azóta volt több kapcsolatom, egyikben sem teketóriáztam sokat a szexszel. Nem, nem vagyok ribi. :)
Nekem is nagyon fontos, mert akinek adom az az életem egy igazán fontos részévé válik, akkor is ha zzétválunk később, de ez a szép emlék megmarad örökre. Igazándiból én is igen sok mindenben konzervatív vagyok, így az udvarlásban...
Mondjuk én nem agyalom túl, nem sokat gondolkozom ezen, csak megvannak nekem is a saját dolgaim.
Szval a kérdésre válaszolva van olyan típus mint én szeretem a biztonságérzetet, h tudom ő a megfelelő, az alkalom is, hely is.., és vannak a spontánabbak, akik kevésbé szeretnek mindent megtervezni, vagy kevésbé lényeges ez az életükben. és még hasonló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!