Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lanyok ti manapsag hany...

Lanyok ti manapsag hany evesen vesztitek el a szuzessegetel? 15/L

Figyelt kérdés
Egyszer amikor egy sracnak mondtam hogy meg szuz vagyok nagyban csodalkozott... Regen 18-19 volt a normalis manapsag ti hany evesen kezditek? Petting, oralis, szex? Meg egy normalis parkapcsolatom se volt... Ez ilyen gaz?

2014. júl. 31. 01:26
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

21es tetszett a valaszod:))) en tapasztalataimat irtam le, mert nem talalkoztam olyanokkal akik igy gondoljak..

22es bocsi telorol vagyok ;)

2014. júl. 31. 02:41
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem csak a férfiaknak kell a tökéletes nő, hanem a nőknek is a tökéletes férfi. Ti is a tökéletesre vágytok, nem igaz? Csak miután nem kapjátok meg, azután beéritek a normálissal is, hogy ne maradjatok egyedül.

Mindenki a tökéletesre vágyik, ezt senki ne tagadja le!

Amúgy meg én is telóról vagyok.

2014. júl. 31. 04:34
 23/31 anonim ***** válasza:
Ez a szemüveg egy idiótaság, sok lány ismerősömnek van, és sokkal szexibbek szemüvegben, mint nélküle.
2014. júl. 31. 09:12
 24/31 anonim ***** válasza:
40%
Nem az életkor számít, 12 évesen ugyanúgy normális, mint 18 évesen.
2014. júl. 31. 09:48
 25/31 anonim ***** válasza:

Hidd el, ne aggódj ilyenek miatt, egyáltalán nem gáz. :)

Én egy hónap múlva töltöm a 17, 2 hónapja volt az első csókom, egy hónapja van barátom. Még nem feküdtünk le, és én őszintén egy fél évet várnék még ezzel kapcsolatban.

Mellesleg, én eddig büszkén viseltem a szűz címkét magamon, sőt, most is. Egyáltalán nem vágyom a szexre, nem érzek semmilyen késztetést ezzel kapcsolatban.

Nem kell elsietni a dolgot, ne azért akarj lefeküdni valakivel, mert a társadalom elvárja, hanem, ha te szeretnéd azzal, akit érdemesnek tartasz, hogy elvegyen tőled egy ilyen "értékű" kincset. Nekem nagyon fontos a szüzességem, nem számít mennyi idős leszek, amikor elvesztem, mert az számít, hogy KINEK adod :)

És hidd el, nem minden srác ilyen bunkó. én is szemüveges vagyok (bár kontaktlencsét hordok inkább), nem mondom magamra, hogy kifejezetten kövér vagyok, ergo van mit fogni rajtam, de nem az a vészes mennyiségű. Ritkán hordok sminket, ha időm/idegzetem van rá, akkor használok.

Mégis majdnem 17 évesen csókolóztam először, és jöttem össze a barátommal.

Semmivel nem vagy elkésve, és ne is legyél ilyen akaratos, csak mert elismerésre vágysz a társadalomtól :)

Bocsi a regényért :')

2014. júl. 31. 11:18
 26/31 anonim válasza:
én mindig azt mondogatom magamnak,hogy csak azért is különlegesebb leszek mint a többi,majd 18 után. 6/l
2014. júl. 31. 12:06
 27/31 anonim ***** válasza:
Én 16 évesen :) 16/L
2014. júl. 31. 12:22
 28/31 anonim válasza:
16/l Bocsi :D
2014. júl. 31. 16:16
 29/31 anonim ***** válasza:

Várj addig, amíg jónak látod és amíg megtalálod az igazit :)

Addig nem érdemes semmi ilyesmibe beleugrani. Egyáltalán nem ciki 16-évesen... én 18-évesen vesztettem el és megérte addig várni. :)

2014. aug. 1. 09:28
 30/31 anonim válasza:
Várj vele amíg azzal nem teszed akit szívből szeretsz :D én annó kb egy éve legjobb haverommal majdnem megtettem és visszatartott az h megfogom e bánni h nem szerelemből :D hát igen :D nálunk is minden pasi a tökéletest kereste :( majd egyik barátnőmön keresztül megtaláltam a jelenlegi barátomat :D és örülök hogy akkor nem tettem meg mert most bánnám :D vele sokkal jobb volt mint úgy lett volna :D Ja és én is szemüveges vagyok, és a lábam fájt egy ideje és kaptam lábrögzíőt is térdig és ő ígyis mellettem van nem hagy el :D 16l
2014. aug. 4. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!