Lanyok ti manapsag hany evesen vesztitek el a szuzessegetel? 15/L
21es tetszett a valaszod:))) en tapasztalataimat irtam le, mert nem talalkoztam olyanokkal akik igy gondoljak..
22es bocsi telorol vagyok ;)
Azért nem csak a férfiaknak kell a tökéletes nő, hanem a nőknek is a tökéletes férfi. Ti is a tökéletesre vágytok, nem igaz? Csak miután nem kapjátok meg, azután beéritek a normálissal is, hogy ne maradjatok egyedül.
Mindenki a tökéletesre vágyik, ezt senki ne tagadja le!
Amúgy meg én is telóról vagyok.
Hidd el, ne aggódj ilyenek miatt, egyáltalán nem gáz. :)
Én egy hónap múlva töltöm a 17, 2 hónapja volt az első csókom, egy hónapja van barátom. Még nem feküdtünk le, és én őszintén egy fél évet várnék még ezzel kapcsolatban.
Mellesleg, én eddig büszkén viseltem a szűz címkét magamon, sőt, most is. Egyáltalán nem vágyom a szexre, nem érzek semmilyen késztetést ezzel kapcsolatban.
Nem kell elsietni a dolgot, ne azért akarj lefeküdni valakivel, mert a társadalom elvárja, hanem, ha te szeretnéd azzal, akit érdemesnek tartasz, hogy elvegyen tőled egy ilyen "értékű" kincset. Nekem nagyon fontos a szüzességem, nem számít mennyi idős leszek, amikor elvesztem, mert az számít, hogy KINEK adod :)
És hidd el, nem minden srác ilyen bunkó. én is szemüveges vagyok (bár kontaktlencsét hordok inkább), nem mondom magamra, hogy kifejezetten kövér vagyok, ergo van mit fogni rajtam, de nem az a vészes mennyiségű. Ritkán hordok sminket, ha időm/idegzetem van rá, akkor használok.
Mégis majdnem 17 évesen csókolóztam először, és jöttem össze a barátommal.
Semmivel nem vagy elkésve, és ne is legyél ilyen akaratos, csak mert elismerésre vágysz a társadalomtól :)
Bocsi a regényért :')
Várj addig, amíg jónak látod és amíg megtalálod az igazit :)
Addig nem érdemes semmi ilyesmibe beleugrani. Egyáltalán nem ciki 16-évesen... én 18-évesen vesztettem el és megérte addig várni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!