Lanyok ti manapsag hany evesen vesztitek el a szuzessegetel? 15/L
A lepontozásokat elnézve nem 1 olyan lány jár közöttünk itt az oldalon, aki birkaként vesztette el. Kár értük.
3-as voltam.
Kedves kérdező.
Olyan srácokra ne legyen igényed, akik ilyen felszínesek, mint ahogy leírtad. Az értékesebbek ritkábbak, épp ezért értékesebbek. :D
Most ismerkedek egy lánnyal, alul felül fogszabályzós, szemüveges, nem normális, és pont ezért jön be nekem :) Szóval nem vagy elveszve, csak ne add fel a keresést, mert van még rendes srác.
20, de én későn kezdtem, korombeliek 15-16 évesen kezdték. Csók is 21 évesen volt. Azt hittem már szüzen halok meg. :D
23l
chh...
"Csak a fiuk is mar a pushupos, nagyhangu, ketkilosminkes ribizlikre buknak".. honnan veszed, hogy minden fiu ezt szereti?? én speciel allergiás vagyok a sminkes csajokra.. mikor meglátok egy csajt, améken több a smink, mint a házunkon a vakolat, akkor elfog a röhögőgörcs.. :D nemtom a mai lányok szebbnek hiszik magukat, ha kifestik az arcukat?? pushupos melltartó?? az mire?? szegény férfiakat csak becsapják vele..
"Es ez mindig igy van mert a rendes sracok is a tokeletes lanyt akarjak mindig mert a "normalisakat" lesz arjak..." minden srácnak megvan a maga izlése.. lehet hogy az egyiknek ez a tökéletes, lehet hogy a másiknak nem..
"Ezert nincs pasim..." nálam ez egy plusz pont, ha a lánynak még nem volt párkapcsolata.. így legalább tudom, hogy nem egy ribi, aki minden fiuval jár/lefekszik.. :D
"mikor fbn latjak hogy szemuvegem van akkor mar szar... Az arcomat meg se nezik:/... Eloiteletek..." engem pont nem érdekel, hogy egy lányon van e szemüveg, vagy nincs.. rajtam is van szemüveg.. néha... nem csak a külsőt nézem, inkább a belsőt.. mit érek eegy csinos lánnyal, ha minden fél órában megcsal??? inkább legyen csunya, csak szeressen :D
szal te se itélélkezz rögtön :D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!