Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lanyok ti manapsag hany...

Lanyok ti manapsag hany evesen vesztitek el a szuzessegetel? 15/L

Figyelt kérdés
Egyszer amikor egy sracnak mondtam hogy meg szuz vagyok nagyban csodalkozott... Regen 18-19 volt a normalis manapsag ti hany evesen kezditek? Petting, oralis, szex? Meg egy normalis parkapcsolatom se volt... Ez ilyen gaz?

2014. júl. 31. 01:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
54%

A lepontozásokat elnézve nem 1 olyan lány jár közöttünk itt az oldalon, aki birkaként vesztette el. Kár értük.

3-as voltam.

2014. júl. 31. 01:56
 12/31 A kérdező kommentje:
Csak a fiuk is mar a pushupos, nagyhangu, ketkilosminkes ribizlikre buknak es akkor ott panaszkodnak, hogy mar egy normalis lany sincs... Es ez mindig igy van mert a rendes sracok is a tokeletes lanyt akarjak mindig mert a "normalisakat" lesz arjak... Ezert nincs pasim... Es annyira elegem van belole, mert azt se tudom hol ismerkedjek, mikor fbn latjak hogy szemuvegem van akkor mar szar... Az arcomat meg se nezik:/... Eloiteletek...
2014. júl. 31. 02:01
 13/31 anonim ***** válasza:
Én 2 éve vesztettem el, 18 évesen. Valamivel hamarabb is érettnek éreztem magam rá, de vártam a megfelelő pasira. Akkor már azt hittem, sosem fog rám találni.. :D De szerencsére nem így lett. Talán a mai 15-16 éveseknek ez sok. Az én barátnőim is már majdnem mind túl voltak rajta. Szóval nekem is voltak kétségeim, hogy gáznak fogják gondolni.. De akkor sem akartam divatból hamarabb elveszíteni egy arra alkalmatlan sráccal. Szerintem ha mindenkinek ilyen hozzáállása lenne, kb a tizenévesek fele még mindig szűz lenne.
2014. júl. 31. 02:06
 14/31 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Olyan srácokra ne legyen igényed, akik ilyen felszínesek, mint ahogy leírtad. Az értékesebbek ritkábbak, épp ezért értékesebbek. :D

Most ismerkedek egy lánnyal, alul felül fogszabályzós, szemüveges, nem normális, és pont ezért jön be nekem :) Szóval nem vagy elveszve, csak ne add fel a keresést, mert van még rendes srác.

2014. júl. 31. 02:15
 15/31 anonim ***** válasza:

20, de én későn kezdtem, korombeliek 15-16 évesen kezdték. Csók is 21 évesen volt. Azt hittem már szüzen halok meg. :D

23l

2014. júl. 31. 02:17
 16/31 anonim ***** válasza:
*20, elgépeltem :D
2014. júl. 31. 02:18
 17/31 anonim ***** válasza:
8
2014. júl. 31. 02:21
 18/31 anonim ***** válasza:
41%
17es: lehet h úgy jobban jártál volna,,
2014. júl. 31. 02:22
 19/31 anonim válasza:
100%

chh...

"Csak a fiuk is mar a pushupos, nagyhangu, ketkilosminkes ribizlikre buknak".. honnan veszed, hogy minden fiu ezt szereti?? én speciel allergiás vagyok a sminkes csajokra.. mikor meglátok egy csajt, améken több a smink, mint a házunkon a vakolat, akkor elfog a röhögőgörcs.. :D nemtom a mai lányok szebbnek hiszik magukat, ha kifestik az arcukat?? pushupos melltartó?? az mire?? szegény férfiakat csak becsapják vele..

"Es ez mindig igy van mert a rendes sracok is a tokeletes lanyt akarjak mindig mert a "normalisakat" lesz arjak..." minden srácnak megvan a maga izlése.. lehet hogy az egyiknek ez a tökéletes, lehet hogy a másiknak nem..

"Ezert nincs pasim..." nálam ez egy plusz pont, ha a lánynak még nem volt párkapcsolata.. így legalább tudom, hogy nem egy ribi, aki minden fiuval jár/lefekszik.. :D

"mikor fbn latjak hogy szemuvegem van akkor mar szar... Az arcomat meg se nezik:/... Eloiteletek..." engem pont nem érdekel, hogy egy lányon van e szemüveg, vagy nincs.. rajtam is van szemüveg.. néha... nem csak a külsőt nézem, inkább a belsőt.. mit érek eegy csinos lánnyal, ha minden fél órában megcsal??? inkább legyen csunya, csak szeressen :D

szal te se itélélkezz rögtön :D

16/F

2014. júl. 31. 02:24
 20/31 anonim ***** válasza:
67%
Hát ahogy észreveszem a mai lányok hamarabb dugnak minthogy ékezettel tudnának írni:(((
2014. júl. 31. 02:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!