Szűz fiúk mért nem vesztitek el prostival?
szüz fiúk mért nem mentek prostihoz szerintem kifogásokat kerestek nem mertek szexelni mert depisek vagytok
mért nem éltek,egyszer vagytok fiatalok régebben én is ilyen voltam ,
22f
Óóóó! Ez nagyon jó kérdés! :D Erre én is kíváncsian várom a válaszokat! :P
23/L
1. Nincs munkám, így pénzem se. Más pénzét meg erre nem költeném.
2. Telefonálni kell ami szorongással jár.
3. Nővel kell beszélni, ez is szorongással jár.
4. Az új dolgok is szorongással járnak.
5. Valószínűleg fitymaszűkületem van.
6. A szüleimmel élek és tudják rólam, hogy nem szoktam kimozdulni és béna vagyok a hazudozásban. Nem tudnék mit kitalálni ha kérdeznék merre jártam. Tudom, hogy mivel felnőtt vagyok nem tartozok magyarázattal a hollétemről, de ha ezt mondanám az gyanús lenne és veszekedés is lenne belőle.
Most hirtelen csak ezek jutottak eszembe.
Amúgy nagyon-nagyon szeretnék ellátogatni egy örömlányhoz, de nem valószínű, hogy meg fog történni:(
24F
Én 24f évesen megtettem. Idáíg nem kellettem senkinek mire várjak. Nem bántam meg, teljesen normális és figyelmes volt ( lakásos ).
Gondolom nem kell mondani, hogy azóta sem volt nőm ( kb 6hónapja )
Az előzőnek: a telefontól nem kell parázni, köszönsz, ő elmondja mi mennyi. A megközelítőleges helyet. Előtte fél órával megint fel kell hívi, hogy akkor pontosan melyik emelet , ajtó stb.
Szívesen mennék valakihez megint, csak sajnálok egy órára 15e-t költeni.
23/L
Eddig úgy tudtam, nem győztök utálkozni, ha valaki prostihoz megy. Végre már kezdtek másként gondolkodni?
Nekem soha semmi bajom nem volt a prostikkal (persze akik az út szélén ácsorognak egy szál tangában, azokat megvetem), azzal se, h a barátom megnézze a szép hölgyeket, mivel én is megnézem a helyes pasikat ;)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!