Aggódom, hogy fájdalmat fogok neki okozni (folyt. Köv. )?
Figyelt kérdés
Olvastam itt az oldalon olyanokat, hogy a legtöbb nőnek 14 centi már bőven elég, 16 felett már fáj némelyiküknek stb.
Nekem 20 centi,de most kicsit megijedtem, hogy fájni fog a barátnőmnek. Még mind ketten szüzek vagyunk és ő már kész van rá azt mondta, de én most 1 kicsit félek, mert tényleg nem szeretném ha fájna 1 kicsit is neki.
Mindketten 18 évesek vagyunk.
2014. júl. 30. 02:01
11/11 Synesztro válasza:
26/F sajnos meg kell tanulnod nagyon óvatosan bánnod vele. Én a barátnőimmel kb.3hónapot kellett várnom, míg teljes befogadásra voltak képesek (Nekem is 20cm az IM em. A mostani párom (4éve) ő elég vékony, és törékeny testalkatú, vele a mai napig van pár póz, amit azért nem lehet, mert fáj neki, túl mélyre megyek. Olyankor mindig bocsánatot kérek, és próbálom úgy folytatni, hogy még egyszer ne forduljon elő. Ha óvatos vagy, nem lesz sérülés, és mind2en élvezni fogjátok, csak legyél türelmes, és óvatos. Főleg óvatos.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!