Aggódom, hogy fájdalmat fogok neki okozni (folyt. Köv. )?
Olvastam itt az oldalon olyanokat, hogy a legtöbb nőnek 14 centi már bőven elég, 16 felett már fáj némelyiküknek stb.
Nekem 20 centi,de most kicsit megijedtem, hogy fájni fog a barátnőmnek. Még mind ketten szüzek vagyunk és ő már kész van rá azt mondta, de én most 1 kicsit félek, mert tényleg nem szeretném ha fájna 1 kicsit is neki.
Mindketten 18 évesek vagyunk.
Mindegy mekkorád van, úgyis fájni fog neki.
Az első mindig fáj a lányoknak.
Van számodra egy jó hírem: a szeretkezés nem azt jelenti, hogy a férfi péniszének teljes hosszában be kell hatolnia a hüvelybe. :-)
A hüvely izgalmi állapotban hosszában is képes tágulni bizonyos mértékig, de a nők többsége nem lenne képes egy ekkora péniszt befogadni, és már egy ennél jóval kisebb méret is odafigyelést, ügyességet és önkontrollt igényel a férfi részéról, hogy ne legyen olyan mély a behatolás, hogy a pénisze a méhszájnak ütközzön, fájdalmat, és rosszabb esetben akár vérzéssel járó sérülést okozva.
Abból ítélve, hogy feltetted ezt a kérdést, te biztosan figyelmes és gyengéd leszel, és figyelni fogsz a barátnőd visszajelzéseire. Majd szépen kitapasztaljátok együtt, hogy mi az ami még jó érzés neki, és mi az a mélységű behatolás, ami már fájna neki.
Ha odafigyelsz rá, akkor nincsen mitől félned, és neki sem. :-)
1. A hüvely hossza változó, tehát nem is biztos, hogy eléred a méhszájat.
2. Ha eléred, akkor sem biztos, hogy fájdalmas, sok nőnek kifejezetten kéjes érzést ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!