Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Aggódom, hogy fájdalmat fogok...

Aggódom, hogy fájdalmat fogok neki okozni (folyt. Köv. )?

Figyelt kérdés

Olvastam itt az oldalon olyanokat, hogy a legtöbb nőnek 14 centi már bőven elég, 16 felett már fáj némelyiküknek stb.

Nekem 20 centi,de most kicsit megijedtem, hogy fájni fog a barátnőmnek. Még mind ketten szüzek vagyunk és ő már kész van rá azt mondta, de én most 1 kicsit félek, mert tényleg nem szeretném ha fájna 1 kicsit is neki.

Mindketten 18 évesek vagyunk.

2014. júl. 30. 02:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
De édi vagy :')
2014. júl. 30. 02:03
 2/11 anonim ***** válasza:
23%

Mindegy mekkorád van, úgyis fájni fog neki.

Az első mindig fáj a lányoknak.

3/11 anonim ***** válasza:
Nekem annó fájt picit de inkább csak hátulról....19cm-el kezdtem. Mindent meglehet szokni, minden nőnek más a befogadóképessége.
 4/11 anonim ***** válasza:
Másodikhoz szólnék, nem fájt nekm az első ez butaság...sokaknak nem fáj az első, nekem sem fájt és nem véreztem. Idővel fájt késöbb mikor hátulról próbálgattuk.
2014. júl. 30. 02:04
 5/11 A kérdező kommentje:
Jó értem, hogy az első mindenkép fájni fog, de úgymond azon az alap fájdalmon kívül nem szeretném, ha több lenne.:l Tudom elég hülyén van megfogalmazva,remélem értitek.
2014. júl. 30. 02:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy fájni fog neki, nem minden lánynak fáj. Viszont sokáig legyen előjáték, hogy jól fel legyen izgulva, ki legyen tágulva, és utána szépen lassan hatolj bele, óvatosan csináld végig.
2014. júl. 30. 02:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Van számodra egy jó hírem: a szeretkezés nem azt jelenti, hogy a férfi péniszének teljes hosszában be kell hatolnia a hüvelybe. :-)

A hüvely izgalmi állapotban hosszában is képes tágulni bizonyos mértékig, de a nők többsége nem lenne képes egy ekkora péniszt befogadni, és már egy ennél jóval kisebb méret is odafigyelést, ügyességet és önkontrollt igényel a férfi részéról, hogy ne legyen olyan mély a behatolás, hogy a pénisze a méhszájnak ütközzön, fájdalmat, és rosszabb esetben akár vérzéssel járó sérülést okozva.

Abból ítélve, hogy feltetted ezt a kérdést, te biztosan figyelmes és gyengéd leszel, és figyelni fogsz a barátnőd visszajelzéseire. Majd szépen kitapasztaljátok együtt, hogy mi az ami még jó érzés neki, és mi az a mélységű behatolás, ami már fájna neki.

Ha odafigyelsz rá, akkor nincsen mitől félned, és neki sem. :-)

2014. júl. 30. 09:03
 8/11 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm mindenki válaszát!:) Egy kicsit megnyugodtam. Remélem minden tökéletesen fog sikerülni.
2014. júl. 30. 12:12
 9/11 anonim ***** válasza:

1. A hüvely hossza változó, tehát nem is biztos, hogy eléred a méhszájat.

2. Ha eléred, akkor sem biztos, hogy fájdalmas, sok nőnek kifejezetten kéjes érzést ad.

2014. júl. 31. 12:03
 10/11 anonim válasza:
istenem de aranyos :3 ilyen pasi minden lánynak jó lenne :)
2014. júl. 31. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!