Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség hatodik hetében...

A terhesség hatodik hetében vagyok és baloldalt alul szuró fájdalmat érzek mitől lehet ez? A dokim szabin van addig meg aggodom!

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 06:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Èrezhetsz ilyen szurkàlàsokat.Vegyèl be magnèziumot,napi 3*1et szerintem lehet szedni,nekemis ezt javasolta a dokim az ilyen szurkàlàsokra.Nem kell megijedni,èn Pont tegnap voltam a vèdônônèl egèsz nap szurt a hasam hol itt hol ott aztàn mondta hogy bàrhol szùrhat csak közvetlen a szemèremcson felett nem.Èn 17hetes vagyok ès szinte vègig èreztem ilyeneket idàig.Tehàt nyugi,nekem idegeskedj nagy vàltozàs megyek vègbe most ott bent.:-)
2013. jan. 24. 08:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is bal oldalt volt a szúró fájdalom, ami mára kiderült, hogy azért lehetett, mert bár már beágyazódott, de a méhlepény kialakulása még tart, amit érezhetsz! Utólag visszagondolva a hónapban a bal oldaliból volt ovulációm, és azóta is minden "első, és fontos esemény" is a bal ldalt történt. 8-))

Szerintem ne izgulj, egy darabig normális!

Ha nem úgy görcsölsz, hogy nagyon nagyon fájjon, vagy nem vérzel, akkor nincs gond!

MagneB6-ot szed erre "mindenki". Egyébként is terhesség alatt megnövekszik a magnézium szükséglet, ezért úgy esszük, mint moziban a pattogatott kukoricát! 8-))

Szerintem szerezz be, és szedj be 1-2 db-ot naponta, és el fog múlni! (Nem áthatsz vele!!!)

28hkm

2013. jan. 24. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!