Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Számotokra is fontos, hogy...

Számotokra is fontos, hogy csinosak maradjatok a terhesség során? Mit tesztek ennek érdekében?

Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Én hála Istennek a genetikának köszönhetem, hogy sosem voltam hízásra hajlamos, mindig vékony voltam, nem tettem semmit annak érdekében, hogy csinos maradjak. Így volt ez terhesen is ... De megmondom őszintén, amíg várandós voltam, sosem gondolkodtam olyasmin, hogy mi lesz ha elhízok ... Nem tagadtam meg magamtól semmit, úgy gondoltam, azért nem fogok koplalni, hogy megmaradjon az alakom. :) 20 kilót híztam, látszik is rajtam, de csak annyiban, hogy nagyon csúnya striás a hasam. Ez van. :) Ezt kell szeretni! Picit zavar, de nem vágom magam földhöz tőle. :)
2013. jan. 23. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Igen, hiszen nem csak kismama vagyok, hanem nő is. Szükségem van, hogy a párom büszke legyen rám, és ne egy leharcolt, kimerült kismamával az oldalán jelenjen meg. Most sajna, beteg vagyok, de így is igyekszem csinosan öltözni (bár a ruháim már jelentősen szűkek), sminkelem magam, szedem a szemöldököm, adok az ápolt kezekre, körmökre, igyekszem nem elhagyni magam, ami így két hét állandó, szüntelen köhögés után elég nehéz. Mindezek mellett igyekszem aktív lenni, sétálgatni, bár az idő nem nagyon akaródzik engedni... Ügyelek a táplálkozásra és kifejezetten figyelek, hogy öltözködésben még inkább kedvezzek a páromnak. (Mivel alapvetően szereti, ha sportos vagyok, én viszont többnyire elegánsan öltözöm)

Én vallom, hogy terhes nő is nő, és a növekvő pocak éppen úgy szép dolog, mint egy sportos, lapos has, nem szabad rejtegetni. :) (Ez nem a hasvillantós felsőkre értetendő)

2013. jan. 23. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem minden nőnek fontos, csak kismamaként nem mindig sikerül...

Én is az a típus voltam akinek soha nem kellett koplalni azért, hogy vékony maradjon. Most 33 hetesen 18 kg plusznál tartok,74 kg vagyok,sokszor mikor a tükörbe nézek, úgy látom magam, mint bálnát.

Nagyon nehéz egy-két normálisabb, csinosabb darabot beszerezni, szerintem a kismamák által is hordható ruhák választéka mondhatni siralmas...

2013. jan. 23. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Számomra nem volt az. Vannak helyzetek, amikor átértékelődnek a dolgok és egész más lesz fontos. Csak az számított, hogy legyen végre egy egészséges babánk.
2013. jan. 23. 20:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Itt nem is elsősorban arra gondoltam,hogy ne hízzunk 20-30 kilót(persze az sem árt,de a baba egészsége az első,és azt én sem hiszem,hogy egy kismamának nélkülöznie,koplalnia kellene..),meg arra,hogy mindenféle,drága kismamaruhát stb húzzunk magunkra..hanem arra,hogy igényesek legyünk,valamelyest adjunk magunkra.

A mai nap ültem a kórházban,és eléggé megdöbbentő volt,hogy 10ből 9 kismamának zsíros a haja,koszos a cipője stb.tehát nem az anyagi részéről beszélek,hanem a belső késztetésről,hogy adok magamra...

2013. jan. 23. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Én most vagyok 15 hetes, 26 éves kismama. A várandósságom előtt napi szinten sminkeltem, imádtam. Nna, az első 3 hónapban maximum 5-ször, ha kifestettem magam. Egyszerűen nem bírtam volna elviselni magamon a sminket. Aztán az elején a rosszullétektől ritkán mostam a hajam, mert alig tudtam megállni, olyan gyenge voltam. Sajnos ez van, nekem akkor a pihenés volt a legfontosabb.

Most kezdem el érezni, hogy kezdtem "leélni" magam. Lenőtt a hajam, már nem tudom rendesen beszárítani. Szeretnék elmenni fodrászhoz, kozmetikushoz. Most már szoktam sminkelni is. Hamarosan szeretnék venni új ruhákat is, mert amúgy is itt lesz nemsokára a tavasz és az én pocakom is egyre nagyobb. Egyébként feljött pár kiló, de inkább legyen egészséges kisbabám mint hogy túl kis súllyal szülessen... (nálunk volt ilyen a családban)

2013. jan. 24. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Naná, hogy fontos! Odafigyelek, mit és mennyit eszem (persze eleget eszem), és igyekszem csinosan öltözni, sminkelni, a hajamat is rendben tartani. És sokat mosolyogni! :-)
2013. jan. 24. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!