Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek arról hogy 17 évesen valaki szűz?

Figyelt kérdés

Bővebben is leírom ,hiszen tudom ,hogy rengetek ilyen kérdés van és már lehet unjátok, de sajnos vagy épp 'nem sajnos' én még 17 évesen szűz vagyok!

Komoly kapcsolatom volt már nem is egy , de nem éreztem akkor úgy ,hogy készen állnék rá.

Nem fognám a külsőmre ,hiszen szerintem és mások szerint is jó adottságaim vannak, talán a viselkedéssemmel taszítok másokat vagy nemtudom ..

Igazaból több fiu barátom van , mint lány , jól kijövök velük, de lehet a bunkosagom az ami miatt nem lépnek..

Ugy érzem viszont,hogy kifutottam a korbol, és ha ott az alkalom megint meghátrálok majd , mivel 'gáznak' fogom tartani a szüzességem!

Szerintetek tényleg ennyire rossz ez ,hogy még szűz vagyok? Ezt nem fogja gáznak vagy bármi másnak tartani a fiu?!

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!:)

Itt egy kép rólam... [link]

2014. júl. 29. 10:51
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
:))
2014. júl. 29. 11:20
 22/33 anonim válasza:
#13.vagyok, én is 17 vagyok, jó külsővel még izmos is vagyok, jól öltözködöm, semmiperc alatt felszedhetnénk egy ribizlit, vagyis inkább ők szoktak engem:)de mindig rájövök, hogy nem érnek annyit, hogy elveszítsem a szüzességem velük.Jövőre szerencsére annyi lehetőségem lesz egy komoly kapcsolatra, mint a tenger, hiszen a legjobb helyen leszek ahol lehet ismerkedni, egy strandon fogok dolgozni és a munkakörömbe tartozik az hogy váltsak pár szót az emberekkel( az meg bőven elég hiszen jó dumám is van:D)majd a ribózokat elhajtom, mert azok biztos betalálnak majd ahogy szoktak:DSzomorú hogy már a HIV tesztet kell lassan kérnem, egy 17-18 évestől is...Na meg most érettségim lesz, és hülye vagyok, ezért éjjel-nappal tanulok, időm se lenne egy normális lányra, csak egy ilyen pár alkalmasra a következő évben.Majd levezetem a feszültséget érettségi után, ezért szereztem strandra melót:DLe se veszem majd a felsőm, mert túl sokan néznének és az zavar, meg nem vagyok az a fajta aki így akar bevágódni a lányoknál, mert akkor esélyes hogy pont egy rib.@ncot fogok ki:DValami nagyon szép szolidabb lány kell majd aki nem qrva olyat meg találok hamar csak ne legyen foglalt,egész nyáron ott leszek, sok új csajt megismerek és választok majd közülük.Kicsit elkalandoztam a végére, de a lényeg hogy nem gáz, ez csak a mai világ eredménye hogy már 12 évesen bsznak egyesek.
2014. júl. 29. 11:36
 23/33 anonim ***** válasza:

Te csinálod jól. A többiek meg majd szépen kiégnek körülötted 22 éves korukra, Te pedig majd vigyorogva az arcukba vághatod, hogy "jaaaj xy, olyan ciki, hogy ilyen korán feladtad a küzdelmet az elemekkel..." ;)

De ez egy tök jó szűrő amúgy: ha ezt egy férfi gáznak tartja, őt meg Te tarthatod gáznak.

2014. júl. 29. 11:36
 24/33 anonim ***** válasza:

önkéntes szűztelenítők RAJT !

privátáradat indul!

2014. júl. 29. 12:02
 25/33 martinka000 válasza:

Kedves "Nasi"!. Eloszor is, szep lany vagy, ami azt jelent hogy var rad is valaki.:)

Masodszor, orom latni hogy valaki 17 eves es meg szuz. Kerlek tartogasd ezt a dolgot egy ideig, es jo kezekbe add az artatlansagod. :)

Mosolyt csalt az arcomra a kep amit felrakral, mert eljon az a pillanat.

22/F

2014. júl. 29. 13:14
 26/33 A kérdező kommentje:
Koszonom!!!:)
2014. júl. 29. 13:23
 27/33 anonim válasza:

Hogy őszinte legyek mintha kb engem írtál volna le csak én fiú vagyok...

17F

2014. júl. 29. 14:41
 28/33 A kérdező kommentje:
haha:)
2014. júl. 29. 14:45
 29/33 anonim válasza:

Hallod, az allitolagos baratnoid a gazak, hogyha ilyet, mondanak neked a szuzessegeddel kapcsolatban. Amugy megsugom neked, hogy ebben a korban a fele csak bekamuzza, hogy megvolt mar nekik btw.

Az ember egyaltalan nem kevesebb csak mert meg nem szexel. Nem leszel attol rosszabb ember, nem leszel attol butabb s ami a legfontosabb: az hogy meg szuz vagy egyaltalan nem folyasolja be, hogy milyen eselyekkel indulsz a legkozelebbi komolyabb kapcsolatnal ahol esetleg meg fog tortenni.

Az embereket le kell szarnod, de halal komolyan, kulonosen a nyomatek baratnoidet.

17L

2014. júl. 29. 15:28
 30/33 A kérdező kommentje:
Koszonom az utolso válaszolonak is!!😘
2014. júl. 29. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!