Szerintetek gáz ha 15 évesen már nem vagyok szűz, fel kéne vállaljam vagy ez rossz fényt vetne rám?
Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 22:09
1/9 anonim válasza:
Hogy érted, hogy felvállalni? Ha nem kérdezik, nem kell vele dicsekedni és ennyi. Vagy apróhirdetésbe akartad foglalni?
2/9 anonim válasza:
Bármit csinálsz az életbe azért mindenért vállald a felelõsséget. Ha rossz fényt vet rád, ha nem.
3/9 anonim válasza:
Na ja! Kinek van köze a szexuális életedhez - az esetleges aktuális párodon kívül -, hogy ezt tudatni kelljen vele?
5/9 anonim válasza:
Aki tudja, esetleg baratok vagy ilyesmi nekik nem szabadna elitelni, amugy meg tenyleg senkinek semmi koze az egeszhez
6/9 anonim válasza:
Az egyik szűz, azt nem akarja felvállalni, a másik már nem az, ő meg azt!
A TE nagyon okos döntésed volt, hogy így jártál! Ha fiú vagy, mindenki felnéz majd rád biztos, ha lány vagy, akkor majd jól megbánod az egészet pár éven belül!
Remélem, legalább megérte!
7/9 anonim válasza:
hát szerintem kicsit gáz bocsi.de hallottam rosszabbat:) én nem mondaná el sok mindenkinek.óvatosan mert pletykálnak..:)
8/9 anonim válasza:
lány vagy? ha olyannal feküdtél le akit szeretsz akkor nem gáz a dolog, de ne ahogy a többiek is mondták ne dicsekedd el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!