Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Baj ha 19 évesen még szűz vagyok?

Baj ha 19 évesen még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Nem is igazán azzal van a bajom hogy szűz vagyok, hanem hogy akiket ismerek velem egy idős csajokat már nem azok. Nem tudom feldolgozni hogy egyfajta előnyben vannak velem szemben, így nem tudok kezdeni egyikőjükkel sem...

A szüleim ilyenkor már házasodtak, és ez nagyon rosszul esik. Szerintetek mi a jobb, ha belemegyek egy futó kalandba, vagy várok még? Bár utóbbival szerintem csak nehezebb lesz a helyzetem.

2014. júl. 14. 17:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Nem baj, a baj az lenne, ha betegséged lenne.
2014. júl. 14. 17:44
 2/23 anonim ***** válasza:
82%
VANNAK MÉG NORMÁLIS LÁNYOK!! köszönöm istenem!
2014. júl. 14. 17:45
 3/23 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nem.

21/F

2014. júl. 14. 17:46
 4/23 anonim ***** válasza:
Nem az :)
2014. júl. 14. 17:49
 5/23 anonim ***** válasza:
nem az
2014. júl. 14. 17:49
 6/23 anonim ***** válasza:

A szüleid egy másik generáció, akkoriban ez volt a "szokás" (nem a megfelelő szó, de nem tudok jobbat). Ma már ritka, hogy valaki 19 évesen házasodik (szóval kár összehasonlítani a kettőt).

Futó kalandba kár belemenni. A jövőbeni barátod pedig kifejezetten örülni fog neki, hidd el. A lényeg, hogy a megfelelő emberrel veszítsd el.

2014. júl. 14. 17:50
 7/23 anonim ***** válasza:
#2 A kérdező szerintem nem csaj :D
2014. júl. 14. 17:51
 8/23 anonim ***** válasza:

#6 válaszoló vagyok

A #7 válaszoló most elgondolkoztatott:D

"...velem egy idős csajokat ..." - Én ebből gondoltam, hogy lány, de így átgondolva nem biztos.

2014. júl. 14. 17:52
 9/23 anonim ***** válasza:
Igen, de ''így nem tudok kezdeni egyikőjükkel sem'' Azaz nem tud kezdeni a vele egy idős csajokkal :D Vagy leszbi vagy srác :D
2014. júl. 14. 17:53
 10/23 anonim ***** válasza:

Hét ezt cáfolnám hogy ő normális lány mivel egy normális lánynak ilyen nem fordul meg a fejében , hogy "Szerintetek mi a jobb, ha belemegyek egy futó kalandba"

Ha hallgatsz rám akkor vársz még meg találod a megfelelő partnert. Türelem rózsát terem. Például a veled egy idős csajok lehet hogy 25 évesen 30 faszival voltak , és követik ezt a tendenciát, míg te 25 évesen még szűz vagy de 25 és fél évesen megtalálod az igazit akivel letudod élni az életed. nekik pedig az életben nem lesz normális kapcsolatuk. Mondjam milyen rossz egy embernek egyedül megöregednie, ha nincs senkije , se gyereke , se kutyája senkije ??

2014. júl. 14. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!