Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Baj ha 19 évesen még szűz vagyok?

Baj ha 19 évesen még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Nem is igazán azzal van a bajom hogy szűz vagyok, hanem hogy akiket ismerek velem egy idős csajokat már nem azok. Nem tudom feldolgozni hogy egyfajta előnyben vannak velem szemben, így nem tudok kezdeni egyikőjükkel sem...

A szüleim ilyenkor már házasodtak, és ez nagyon rosszul esik. Szerintetek mi a jobb, ha belemegyek egy futó kalandba, vagy várok még? Bár utóbbival szerintem csak nehezebb lesz a helyzetem.

2014. júl. 14. 17:43
1 2 3
 11/23 ASOT ***** válasza:
Az nem, de az,hogy véget ért a szabim az igen.
2014. júl. 14. 18:18
 12/23 anonim ***** válasza:

Várj az igazira, hiszen az első alkalom is úgy lesz emlékezetes élvezetes. Egy futó kaland tönkre teheti az életed nagy részét, ha rosszul sül el.

Annyira rossz ez a "cikis" felfogás. Inkább örülj, hogy értékes és szűz vagy.

Igaz van aki 16 évesen veszti el a szerelmével, akivel már régóta együtt vannak, és lesznek is lehet halálukig, na az ilyen lányok is értékesek, mivel szerelemből tették.

Nem a korod számít, hanem, hogy mikor leszel igazán szerelmes ahhoz, hogy szívből, kívánd és megtedd.

2014. júl. 14. 18:48
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egyébként hetero fiú vagyok.
2014. júl. 14. 19:52
 14/23 anonim ***** válasza:
bakker már kb. 1 éve hogy néztem ezt a kategóriát, de itt nem telik az idő, hanem egy fix hurokban ismétlődnek a kérdések újra és újra
2014. júl. 14. 19:57
 15/23 anonim ***** válasza:
Attól függetlenül amit írtam rád is vonatkozhat, nem számít, a tény az tény.
2014. júl. 14. 19:58
 16/23 anonim ***** válasza:
19 éves vagyok, és tavasszal feküdtem le a barátommal. Nem érzem, hogy emiatt hátrányba lettem volna bármikor is. Viszont nagyon örülök, hogy eddig vártam, cseppet sem bántam meg. Sőt, nagyon örülök, hogy a jelenlegi párommal feküdtem le először. :)
2014. júl. 14. 20:14
 17/23 anonim ***** válasza:

Ha rám hallgatsz akkor velem kezdesz és behozzuk a hátrányt :P

23f

2014. júl. 14. 20:22
 18/23 anonim ***** válasza:

16-os.

Helyesen tetted, én is ugyanígy cselekedtem, bár egy kicsit fiatalabban, viszont lehet, hogy az életem boldogsága veszett volna ott el, ha nem teszem. :)

2014. júl. 14. 21:36
 19/23 A kérdező kommentje:
A legrosszabb hogy nem találok olyan lányt, aki komoly kapcsolatot akar. Ha meg találok, akkor ő nekem nem jön be :/
2014. júl. 14. 22:14
 20/23 anonim ***** válasza:

De legalább keresel és találsz lányokat. Nekem még mindig ez a rész hibádzik, nem jó helyen keresgéltem sosem, mindig csak ott, ahol senki sem figyelt föl rám.

Aki meg 25 évesen már 30 fiúval volt: szerintem azok tudják igazán, hogy mit akarnak, milyen tud lenni egy kapcsolat, és miért ne állapodhatnának meg? Kiélték magukat, pozitív értelemben, már nem fogják a fiatalabb korosztályt nézegetni életük végéig.

(Férfiban, is nőben is előnyös, ha megvolt az a promiszkuid korszak. Lehet, hogy önző vagyok, de én se akarok megházasodni, amíg ez nem volt meg.)

2014. júl. 15. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!