fiú vagyok nem bulizok, nem iszok, nem dohányzok. Dolgozok, van 2 szakmám (manapság ez többet ér mint a diploma) a tanulást nem akarom abbahagyni. Magas, vékony srác vagyok. Nem a társasági féle ember, de akivel megtalálom a közös hangot azzal nagyon jóba vagyok. Kiismerek, majd aztán mélyítem el a kapcsolatokat. Tanács kéne. A felavatást nem szeretném kitolni a tata korig. Mit rontok el? Normális válaszokat kérek, de mindent elolvasok az idiotizmus ellen úgy sem tudok mit csinálni. Szóval hajrá nekik is. :)
Bulizz, igyál. Legalább 1 hétig. Probléma megoldva.
2014. júl. 3. 16:16
2/13 anonim válasza:
Ne a külvilágtól várd, hogy lesz valami, hanem tegyél érte. Ismerkedj kicsit többet, próbálj meg felszedni egy csajt.
Legyél nyitottabb, mert nem jön magától a karjaidba egy barátnő, ahhoz tenni is kell.
2014. júl. 3. 16:19
3/13 anonim válasza:
Első, mondasz valamit...
2014. júl. 3. 16:19
4/13 A kérdező kommentje:
ittam már volt idő amikor jobban bírtam a piát meg többet is buliztam, csak a mentalitásom változott. otthagytam az italt. de megjegyezném akkor sem voltam puncimágnes.-
2014. júl. 3. 16:41
5/13 anonim válasza:
Le vagy maradva: 27 a rekord....
2014. júl. 3. 19:39
6/13 Qbi85 válasza:
Akkor én vezetek sajna 28 vagyok.Járok emberek közé persze sajna nem bulizni hanem futó és bringa versenyekre szóval nem vagyok kocka, mert napi 2 órát edzek a napi 60km bringázáson kívül ebből kiderül hogy eléggé sportos vagyok és még sincs önbizalmam hogy összejöjjek egy olyan nővel aki tetszik nekem pedig rengeteg lehetőségem lett volna rá. Ebből is látszik hogy szószerin egy igazi lúzer vagyok
2014. júl. 5. 22:23
7/13 A kérdező kommentje:
azért megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül köszönöm
2014. júl. 5. 22:35
8/13 anonim válasza:
6os , én egy igazi kockának számítok azt hiszem. bár elég sok mindent kell csinálnom, mégis a szabadidőm nagy része intróval kezdődik, és "load game" a folytatás órákig naponta.
De ennek ellenére is, vagy e mellett is volt rengeteg ideig barátnőm, sőt élettársam is.
Igaz én nem vagyok egyoldalú, de akkor is. Ez a kocka dolog semmiképp nem csajtaszítás. A negatívság és a "nem fog sikerülni2 gondolatmanet viszont az.
2014. júl. 6. 14:20
9/13 Qbi85 válasza:
Bocsánat rosszul fogalmaztam .
Teljesen igazad van attól, hogy az ember szeret játszani tényleg lehet neki barátnője.
De kijavítom magam mert evvel azt akartam mondani, hogy nem vagyok otthon ülő típus.
2014. júl. 6. 15:12
10/13 anonim válasza:
most már 9es: Nem baj... De attól sem lesz valaki bátor, ha eljár. ha nem mersz az ellenkező neműekkel beszélgetni, kezdeményezni, akkor nehéz dolgod van. tanulhatnál tőlem, csak az a baj, hogy ezt nem "tanulni" kell. hanem felfogni, hogy a nők is ugyanolyan emberek, csak mellekkel és réssel. Akkor már sokkal könnyebb dolgod lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!