Melyik gázabb,20+ évesen szűznek lenni, vagy "eladni" a szüzességet egy k*rvának?
Figyelt kérdés
Szerintem a kérdés nem igényel további magyarázatot.2014. jún. 24. 00:19
1/21 anonim válasza:
Egyik sem gáz. Én pl. szűzen mentem férjhez.
21N
2/21 A kérdező kommentje:
De nőknél "kívánatos" az, hogy őrizzék a szüzességüket bizonyos ideig. Férfinál inkább gáz.
2014. jún. 24. 00:22
3/21 anonim válasza:
Szerintem k*rvázni gázabb.
1 Mikor mentél férjhez?
5/21 anonim válasza:
NEm gáz akkor sem :)
Tavaly volt az esküvő.
6/21 anonim válasza:
Sajnos ez a társadalom lenézi azt, aki 20 éven felül szűz. Tteszik, vagy nem tetszik, egyre furcsábban néznek rá. De k*rvához SEMMIKÉPPEN ne menjél elsőre, hsizen 1!!! életed van, nehogy már az első d*gást egy jött-ment ismeretlennek add. Eljön majd a te időd, mégha ez most hihetetlennek is hangzik, és azt akit szeretni fgosz, elveszi tőled.
7/21 anonim válasza:
Nézd, úgy teszel, ahogy neked jól esik. Senkinek nem kell tudnia, hogy szűz vagy-e még, vagy sem, illetve hogy prostival vesztetted-e el, vagy sem. Innentől kezdve lényegtelen hogy gáz-e. Nem kell szétkürtölni.
8/21 anonim válasza:
Ez egy baromsag 6-os.
Nyugodtan menjen prostihoz mert addig var amíg par évet megint elveszteget szex nélkül.
Én is elég ocsmany arcú fiú vagyok,nekem sem marad más mint ez. A testi örömökről milyen jogon akarsz mast lemondatni?
9/21 anonim válasza:
Én megértem, engem is hülyének néztek... még bulizni se jártam el. De most boldog vagyok a férjemmel, és remélem hamarosan a baba is jön :)))
10/21 Dennis Moore válasza:
Szerintem egyik sem gáz. Jó persze nem is menő, de hát istenem, nem lehet mindenki egy született Casanova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!