Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Melyik gázabb,20+ évesen...

Melyik gázabb,20+ évesen szűznek lenni, vagy "eladni" a szüzességet egy k*rvának?

Figyelt kérdés
Szerintem a kérdés nem igényel további magyarázatot.
2014. jún. 24. 00:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%
Nem mondatom le, de nem is erőltetem rá. Ő döntése, csak jobb ha vár, vagy ha reménytelen, akkor mitől lesz jobb ha eldobja a pénzét utcasarkiakra szerinted? Testi élményei lesznek, és?
2014. jún. 24. 00:35
 12/21 anonim ***** válasza:
72%
Személy szerint jobban zavarna, ha a fiú, akitől szeretnék valamit, hivatásossal volt azért, mert nem bírt várni egy olyan emberre, aki kisebb eséllyel terjeszt mindenféle fincsi betegséget. Jobb érzés lenne egy szűz fiú szüzességét elvenni, mint tudni, hogy milyen lánnyal volt előttem. Ettől még nem gáz.
2014. jún. 24. 00:55
 13/21 A kérdező kommentje:
8-as, az arcommal nekem nincs semmi gond(persze nem egy ×ide egy név aki jól néz ki és híres. nem követem ezeket×, de rossz indulattal is átlagosnak mondható.). A testalkatommal sincs semmi gond, csak a bőröm van elrepedve(mint a terhes nőknek szokott), mert régen kövér voltam. Annyi a probléma, hogy szűkszavú vagyok és nem tudok ismerkedni.
2014. jún. 24. 01:51
 14/21 anonim ***** válasza:
41%
Ha szűkszavú vagy, akkor gyakorold. Akár a prostikkal is, nem fogják leharapni a fejed. Vagy járj önismereti csoportokba, van többféle. Utóbbi olcsóbb és hatásosabb, előbbi előnye hogy egyúttal szexelsz is.
2014. jún. 24. 01:59
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem gáz.
2014. jún. 24. 04:45
 16/21 anonim ***** válasza:

Ha eladod a szüzességed, akkor a qrva fizet neked érte...:D

Még jó, hogy a másik gázabb...

2014. jún. 24. 08:49
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyik sem gáz. De az emberek mindkettőért boldogan elítélnek. Ha szűz vagy azért fognak cs*szegetni, ha prostihoz mész, akkor emg azért. Mindegy mit csinálsz.

Jobb ha titkolod, amúgy sem tartozik másra, csak rád.

2014. jún. 24. 17:59
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem az. Elkeserítő egy világban élünk, hogy ilyen dolgok miatt hazudozni meg titkolóznia kell az embereknek. Nem ez fogja egy ember értékét meghatározni, hogy volt-e már a másik nemmel szexuális viszonya. Emellett, sok oka lehet annak, hogy valaki ebben a helyzetben van.

Itt nincsen általános értelemben vett jó és rossz megoldás, mindenki úgy dönt, azt tesz, amit a saját belátása és meggyőződése szerint jónak lát. Minden ember más. Sokan megfeledkeznek arról, hogy a prostituáltak igénybevétele egy kényszerhelyzetnek az eredménye, mert eddig bírták ezt az áldatlan állapotot.

Ha valaki egy kietlen tájon vándorol sokáig, akkor már nem azt fogja nézni, hogy mit ihat, hanem örül, ha egyáltalán valamilyen vízhez jut. Utólag mindig könnyű okosnak lenni.

2014. jún. 24. 22:57
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha szűz maradsz, olyan emberek fognak cseszegetni, akikkel nem is akarsz ismerkedni. Ha prostival veszíted el, olyanok fognak lenézni, akikkel járhattál volna. Te döntesz, mennyire fontos elveszíteni.
2014. jún. 25. 00:57
 20/21 anonim ***** válasza:
19: van abban igazság amit mondasz, de ez erősen függ attól, hogy a kérdező pontosan mennyivel is van "húszon túl". 21 évesen csak kicsit érződik rendellesennek egy 21 évesen szűz férfi, és tényleg nagyon furcsa egy olyan, aki prostikhoz jár. 28 évesen szerintem már fordítva van, sokkal nagyobb gáz, ha még akkor is szűz, mint az, hogy prostikhoz jár. F43
2014. jún. 25. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!