Nektek mi a véleményetek arról hogy 17 évesen valaki szűz?
Bővebben is leírom ,hiszen tudom ,hogy rengetek ilyen kérdés van és már lehet unjátok, de sajnos vagy épp 'nem sajnos' én még 17 évesen szűz vagyok!
Komoly kapcsolatom volt már nem is egy , de nem éreztem akkor úgy ,hogy készen állnék rá.
Nem fognám a külsőmre ,hiszen szerintem és mások szerint is jó adottságaim vannak, talán a viselkedéssemmel taszítok másokat vagy nemtudom ..
Igazaból több fiu barátom van , mint lány , jól kijövök velük, de lehet a bunkosagom az ami miatt nem lépnek..
Ugy érzem viszont,hogy kifutottam a korbol, és ha ott az alkalom megint meghátrálok majd , mivel 'gáznak' fogom tartani a szüzességem!
Szerintetek tényleg ennyire rossz ez ,hogy még szűz vagyok? Ezt nem fogja gáznak vagy bármi másnak tartani a fiu?!
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!:)
Itt egy kép rólam... [link]
"Komoly kapcsolatom volt már nem is egy"
Én igazán nem akarlak megbántani, de 17 évesen milyen és mennyi "komoly" kapcsolata lehet egy tininek?
Hát szerintem neked még fogalmad nincs egy kapcsolat komolyságáról, mert te magad is valahol a gyerek és a kisfelnőtt között vagy, úgyhogy ne siess, majd megérsz rá.
"Ugy érzem viszont,hogy kifutottam a korbol"
Milyen korból futottál ki?
17 éves vagy, nagyon fiatalka, előtted áll az élet, nem értem, hova a nagy siettség? Lekésel valamiről? Nem vár meg az élet, a fiúk, a szex?
Látszik a gondolkodásodon is, hogy valóban nem a külsőddel van gond, hanem ott bent a fejedben, még nagyon gyerekesen gondolkozol, majd egyszer felnősz és ésszel is fel tudod majd mérni és fogni, hogy közel sem attól lesz valaki nagyobb, érettebb és nőies ha korán lefekszik valakivel és minél előbb "megszabadul" a szüzességétől....
Időben vagy még, nem kell elkapkodni:)
Ui:Tényleg nincs baj a külsőddel:)
Teljesen normalis. Meg az is normalis, ha 22 evesen szuz vagy.
A szuzesseg nem valami atok, amitol megszabadulni kell. Majd eljon az ideje.
A legtobb tini tulsagosan koran veszti el, 15-17 evesen meg gyerekek. Nem az eletuk resze ilyenkor a szex, de sajnos a szulok nem tanitjak meg oket erre. Egy 16 eves kislanynak es fiunak kezenfogva setalni kell, maximum kis pirulos csok a szajra, nem kutyapozban szexelni.
Egyáltalán nem gáz és te se tartsd annak! A fiú sem fogja annak vagy "bármi másnak" tartani, ha meg igen, akkor annyit is ér! ;-)
Viszont, ha megfogadsz egy tanácsot: ne mozogj olyan körökben, ahol más szüzessége, illetve annak kiparodizálás, a téma! ("furcsa mikor a baratnoim ezzel heccelnek hogy ...juuj Nasi de gáz hogy még szűz vagy!!" --> nem hiszem, hogy ők valódi barátok lennének!)
Egyáltalán nem fogja egy fiú sem gáznak tartani azt, hogy akár most, akár huszonévesen szűz vagy. Sőt, nekem szimpatikus is lenne. Nem kell azért eldobni a szüzességet, mert a barátnők voltak olyan ribik, hogy odaadták 14 évesen valakinek, akivel pár hónap múlva szakítottak.
Nekem pasi létemre 19 évesen volt az első csókom, az első barátnőm, és egyáltalán nem szégyelltem, hiába mondta mindenki, hogy mekkora gáz. Sőt, az első komoly barátnőm is szűz volt, pedig ő is 19 volt. Azóta sok kapcsolatom volt, és egyáltalán nem érzem azt, hogy valamiről is lemaradtam volna, azért mert sokáig vártam.
Kép alapján tényleg nagyon szép vagy, ha kicsivel idősebb lennél, megkérném a kezed.:D De arra figyelj, hogy ne vidd túlzásba a sminket, műkörmöt, stb, mert az inkább tud taszító lenni, mint a szüzesség.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!