Tapasztalt lányok! Ti összejönnétek szűz fiúval?
Azért kérdezem, mert én is egy szexuálisan tapasztalt lány vagyok, és én nem jönnék össze szűz fiúval. 18 vagyok, és a vérmérsékletemet egyszerűen tudni kell kezelni. Nem állnék le egy tapasztalatlan sráccal. Ti hogy vagytok ezzel?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat, jár értük a pacsi!
A "tapasztalt" lányok azt jelenti, hogy már a fél falu átment rajta és csak az érdekli az életben, hogy jól megd*gják?
Ha 2 ember szereti egymást, és már együtt vannak hónapok óta, végül szexre kerül a sor nem hiszem, hogy emiatt nem feküdne le vele egy normális nő. Ribiknél más a helyzet persze. (18 évesen már tapasztalat lehetsz!!)
Mi számít tapasztaltnak?
Én 18 (2 nap híján 19) évesen veszítettem el a szüzességem az akkori barátommal. Nagyon sokat szexeltem vele. Tapasztalatnak jó volt, mivel megtapasztaltam, hogy milyen a borzasztóan rossz szex.
Aztán volt egy Mr. Tapasztalt barátom is, akinek előttem már 44 nővel volt dolga (gondolom ez a szám azóta már 64 is lett :D), de a szex is olyan üres volt vele, mint maga a párkapcsolat, hiába volt technikás és ügyes, hiába kényeztetett akár órákig. Pedig még izgalmas helyeken is csináltunk (pl. suliban).
Most vagyok 22 éves, és nálam 3 évvel fiatalabb barátom van, aki szűz volt, amikor összejöttünk. Teljesen jó vele a szex az elejétől fogva. Nem értem az ilyen közhelyeket, hogy biztos a szűz nem tudja, hogy mi kell a nőnek meg stb.
Először is, a szexualitás ösztönös, senkit nem kell rá tanítani, másodszor pedig minden nőnek más az igénye, így ami az egyiknél bejön, az a másiknál simán lehet kellemetlen. Minden új partnerrel össze kell szokni. Ugyanannyi eséllyel indul ebben egy szűz és egy tapasztalt, nem ezen múlik. Hanem, hogy mennyire van a két ember egy hullámhosszon, valamint mennyire odaadóak egymással...stb.
Ne is, óvjátok meg a szűz pasikat magatoktól.
Te 18 éves tapasztalt nagylány!
LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!