Lányok, ha összejönnétek egy 22 éves sráccal, és elárulná nektek, hogy még szűz, mi lenne róla a véleményetek? És milyen irányba befolyásolná a kapcolatotokat? Írjatok kort.
Szerintem nincs benne semmi rossz. Mondjuk ez attól is függ,hogy akivel összejössz az szűz vagy nem. Én örültem,hogy barátom nem volt szűz,legalább volt némi tapasztalata már. Viszont ha egy nem szűz csajjal jössz össze,szerintem még aranyosnak is találhatja és örül neki,hogy ő vezethet be a dolgokba. Meg ez attól is függ,hogy mióta vagytok együtt,a körülményeket is írd le,mert így elég kevés dolgot mondtál el.
19/L
22 évesen én is szűz voltam, és összejöttem egy kicsivel idősebb lánnyal. Ő még külön izgatónak is találta, hogy ő "avathat be a dolgokba". Bénázás nem sok volt, voltam annyira értelmes, hogy tudjam, mit kell csinálni.
Szóval ez is, mint minden más, egyénfüggő. Szerintem a lányok nagy részénél ez a dolog nem jelent mínuszt, ha egyébként bejössz nekik. De vannak olyanok is, akiknek egyértelműen számít.
Fontosabb az, hogy te hogy állsz hozzá a dologhoz. Nem szabad emiatt aggódni és nem kell szégyellni. Csak pozitívan!
Ha jót akarsz kérdező, soha az életben nem pofázod el a dolgot. A homlokodra van írva? Nincs. Rád tudják bizonyítani? Nem. A kiábrándító valóság, hogy kortól függetlenül, ha szűz vagy, szerencsétlen, puhap*csű balf*sznak fognak tartani. Bezzeh az ő kib*szott szüzességük szerintük egyenlő a lottó fődíjjal. Ha elmondod, aranyosnak fognak tartani, de nem férfiasnak és nagyon hamar valami kamu indokkal le fognak lépni az első jött-ment gyökérrel.
De persze majd mindjárt jönnek a cáfoló hozzászólások, de még csak véletlenül se hidd el egyiket se.
Én arra gondoltam, hogy fiatalabb és ártatlan lányt keresek.Mert most nincs senkim.Irányítani szerintem úgysem kellene, és nem kellene attól tartanom, hogy ugyan hanyadik vagyok a toplistáján.De a hsz-k alapján az jött le, hogy olyan lányt kell találnom akinek ez bejön.És nem feltétlenül az számít, hogy szűz-e még.
Mert ugye vannak lányok akik nem szüzek és "cukinak" tartják a szűz fiúkat, de vannak olyanok is akiket kifejezetten zavar....És ez a szűz lányok körében is így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!