Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, ha összejönnétek egy...

Lányok, ha összejönnétek egy 22 éves sráccal, és elárulná nektek, hogy még szűz, mi lenne róla a véleményetek? És milyen irányba befolyásolná a kapcolatotokat? Írjatok kort.

Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 10:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Rohadtul nem támadtam meg senkit és nem vezettem le a frusztrációmat, csak feltettem egy kérdést a kérdésben, hogy miért is lennék mocsok, mert nem akarok tanítóbácsi lenni.

Azt pedig egy szóval nem mondtam, hogy minden pasi akkora ász lenne az ágyban. De persze én támadok.

2013. febr. 14. 13:38
 22/27 Blazer X válasza:
Én is szűz vagyok, de engem nem gátolna semmi abban, hogy úgy felizgassak egy nőt, hogy Niagarát lehessen belőle fakasztani, én meg be tegyem neki. :D Nem gondolkoznék azon, hogy most szűz vagyok, vagy sem. :) Lehet először meglepődnék egy kicsit, de utána tenném a dolgom. :D
2013. febr. 14. 13:39
 23/27 anonim ***** válasza:
Bocs. A 21-es egy másik kérdéshez akartam írni.
2013. febr. 14. 13:44
 24/27 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy te keves vagy, kedves 18-as, de en nem.

Te lehet hogy eldobnal egy szeretheto ferfit emiatt, en nem dobnam el a paromat, ha szuz lenne.

De gondolom, amikor te meg az voltal, elvartad, hogy megerto legyen a baratod. Forditva viszont ez mar nem megy.

Szerencsere nem vagyunk egyformak.

2013. febr. 14. 15:07
 25/27 anonim válasza:
Amikor én szűz voltam a párom is szűz volt és együtt bénáztunk. Ma már semmi kedvem türelmesen tanítgatni a pasit. A másik meg, hogy nem hiszem, hogy annyi lenne, hogy meglepődsz aztán teszed a dolgod, mert kb fél percig tartana a szerencsétlenkedés. Ezen túl kell esni és kész. Az első fos.
2013. febr. 14. 15:30
 26/27 anonim ***** válasza:

Nem is mondtam, hogy profi lenne elso alkalommal a srac.

De ez engem egyaltalan nem zavar. Majd belejon egy kis ido mulva.

De latom, teged igen.

2013. febr. 14. 15:49
 27/27 Blazer X válasza:
Honnét veszed olyan biztosra, hogy én is ugyan úgy történnének nálam a dolgok mint nálad is?
2013. febr. 14. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!