Lányok, ha összejönnétek egy 22 éves sráccal, és elárulná nektek, hogy még szűz, mi lenne róla a véleményetek? És milyen irányba befolyásolná a kapcolatotokat? Írjatok kort.
Ezt csak ti, fiuk gondoljatok, hogy szegyen. A lanyokat nem zavarja. Mindenki kezdi valahol, es nem vagy lemaradva semmirol.
Ha az en parom szuz lenne szuz, meg 30 evesen is, siman elvennem neki, aztan belejon.
Na majd en adnek neki! :D
Szerintem a parodat sem fogja zavarni.
Esetleg azokat a lanyokat zavarja, akik vagy tapasztalatlanok, vagy fadarabok az agyban, de aki elveszi amit akar, azt baromira nem izgatja.
Utolso voltam.
11. hsz-Attól mert valaki szűz, nem hiszem, hogy minden esetben akár hónapokig félne hozzáérni a barátnőjéhez.Legalábbis én ezzel nem így vagyok.
3. hsz nem tudom te kit fogtál ki, de ott lehet, hogy az a fiú nem csak szűz volt hanem egész életében csukott szemmel járt, és térképpel és leírással sem találta meg amit keresett
Azt hiszem ezt a dolgot kicsit túlstresszeltem, és ha 2 ember szereti egymást akkor nem az a legfontosabb, hogy ki szűz és ki nem.
Még akkor sem ha esetleg a lány jobban szeretne először egy tapasztaltabb fiúval lenni.És akkor sem ha a lány már tapasztalt.
Nem örülnék neki, de nem lenne szakítook, ha szeretem és ő is szeret.
Ha csak szimpla vonzalomról van szó, akkor lehet szakítás lenne belőle. Tartanék tőle, hogy ált. az ilyen pasik gátlásosabbak, ami feloldódik, amint szexel és felébred benne a vadászösztön én meg ejtve leszek.
Ez általánosítás, tudom, de én ettől félnék. Szerelem esetén semmi gond viszont.
"Nekem már volt 22 éves szűz pasim és problémát jelnetett, hogy nem tapasztalt. Sőt egyáltalán, hozzám se akart érni egy hónapig... Pedig az elején megértően álltam a dologhoz."
Bezzeg, amikor te voltál szűz, akkor rád hónapokat kellett várni, mert hát az micsoda érték már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!