Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki szűznek lenni?

Ciki szűznek lenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éves fiú vagyok és szűz még. Én ha annak érzem, hogy ez nem jó már rég el kellet volna veszítenem. De nem találtam hozzá megfelelő lányt akivel együtt tudtunk volna lenni jóban rosszban. Én az igazit keresem megvan az ideálom.. Csak nem jött össze.. Kérdezik szűz vagyok e de én kitérő választ adok mert szégyellem is kicsit, hogy az vagyok. Nehezen ismerkedő típus vagyok nehezen találok lányt magamnak:) két szempontot nézek: legyen aranyos és őszinte :) Szerintetek szégyellnem kéne? beszélgetnék itt privátba is veletek jó lenne beszélgetés is:)köszönöm a válaszokat előre is:)

2014. júl. 18. 23:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nekem is többek között ez a baj hogy nem nagy város! nincs ismerkedősi lehetőségem annyira :(
2014. júl. 19. 00:18
 12/19 anonim ***** válasza:

Mindenki csak magával törődik ne görcsölj ezen nincs rád írva. Egy 20 evésről meg amúgy is azt hiszik h volt legalább 3, 4 nője.

Ha szoba kerül a téma kamuzol v mit és nem lesz gond.

De a 30 felé érve ez már egyre kevésbé fogja érdekelni az embereket. Szóval megnyugodhatsz.

2014. júl. 19. 00:39
 13/19 A kérdező kommentje:

nekem úgy van ha valaki tetszik megtetszik nagyon nem tehetek róla de nem bírom elfelejteni:)

Szeretnék ismerkedni is, gondolkoztam társkeresőben is de nem tudom melyik társkereső lenne célszerűbb.. sokat kipróbáltam már egyik se jött be..:(

2014. júl. 19. 01:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Társkeresőkön ilyen 10 pasi jut egy nőre szal ahhoz én nem fűznék sok reményt.
2014. júl. 19. 02:10
 15/19 anonim ***** válasza:

Én is elég sokáig voltam szűz (23 éves koromig). Egy normális világban nem kéne szégyellned, de nem ilyen világban élünk. A válaszokat nem olvastam el, de nyilván minden lány azt írta, hogy ez neki nem számít, sőt... izgató lenne, ha ő lenne neked az első. A valós életben nem így gondolják.

Amit tanácsolhatok: soha senkinek ne mondd el, hogy szűz vagy. Mondd inkább azt, hogy már voltál lánnyal, csak 1 év eltelt azóta. Ha meg szexre kerül a sor minden menni fog ösztönösen. (legalábbis nálam így volt).

Amikor őszinte voltam vagy megbántottak a lányok, vagy kiábrándultak belőlem. ("nem kellett még senkinek, akkor nekem miért kelljen?")

2014. júl. 19. 07:49
 16/19 anonim válasza:
Én 22 éves férfi vagyok és még szűz. Én is terelni szoktam a témát,ha rákérdeznek. Ráadásul az ismerősi körömben már szinte senki nem az. Egyébként nem tudom,hogy ez az egész szüzesség minél hamarabb elvesztése dolog miért lett ennyire fontos a mai világban. Szerintem egyáltalán nem ciki,ha valaki az. A sok nagyon fiatal ember meg ne higgye azt,hogy attól nagyobbak lesznek,ha már pl. 14 évesen kufircolnak egyet.
2014. júl. 19. 11:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem jóval több huszonegynéhány éves szűz van valójában, mint azt gondolnánk! Csak mindenki azt hiszi, hogy rajta kívül már mindenki más csinálta. Alátámasztja ezt a megállapításomat a tény, hogy minden szüzes kérdésre tucatnyian írják, hogy hát még bizony ők is szüzek ennyi meg ennyi idősen. Szóval nem kell aggódni, gyakoribb ez a késői szüzesség, mint gondolnánk, csak senkire sincs ráírva. Ettől a "ciki-e, hogy szűz vagyok?" mizériától meg már kiráz a hideg...
2014. júl. 19. 11:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Én 23 évesen vesztettem el... na és? Azóta már 2 barátnőm volt, és most van a harmadik. Sokáig én is cikinek éreztem, aztán rájöttem, hogy se több, se kevesebb nem leszek a szextől. Aztán egyszer csak megtörtént. Neked is eljön az időd, nem aggódj.
2014. júl. 19. 20:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Mért lenne ciki, nincs rád írva .
2014. júl. 20. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!