Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy mondjam el apukámnak,...

Hogy mondjam el apukámnak, hogy már nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés

Csak téli, tavaszi, nyári, és őszi szünetben találkozunk. Én vagyok a mindene, már egy ideje nem is volt nő az életében. Elvált. Neki még a "kislánya" vagyok, ezért rettenetesen elfogult velem és "szent"-nek gondol. Pedig nekem is vannak hibáim. Hogyan közöljem vele, hogy a korom ellenére tiszta fejjel döntöttem úgy, hogy elvesztem? Az ítélkezést kérlek hanyagolhátok, most normális segítségekre van szükségem. Köszönöm.

14L

2014. júl. 12. 23:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
ne mond el..
2014. júl. 13. 00:13
 22/30 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem ne mondd el. Még ne.

Apa vagyok, és ha nekem azt mondaná a 14 éves lányom, hogy nem szűz, bármikor, bármilyen formában, feljelenteném az illetőt, megverném a lányom ( nem agyon verném, a sok mintaszülőnek mondom, hanem kapna egy-két atyai pofont, attól függetlenül, hogy béke szerető ember vagyok birka türelemmel ) és nem engedném el sehová. Elvinném iskolába, én mennék érte. Elkísérném a koncertekre. Nem mehetne diszkóba, nem mehetne barátnőkhöz és nem lehetne fiúja.

Az édesapád érdekében: várj még. Így is elég fiatal vagy, de ha 16-17 évesen mondod el, az már viszonylag normális.

( És szörnyű kínok között, ám de nem kezdtem bele, a "csak azt hiszed, hogy érett vagy rá" szövegre. Pedig ez a foglalkozásom. )

2014. júl. 13. 00:24
 23/30 anonim ***** válasza:
21%
22-es, te nem apa vagy, hanem gyerek.
2014. júl. 13. 00:54
 24/30 anonim ***** válasza:

Tévedsz. Apa vagyok. Persze, nekem 6 éves fiam, 3,5 éves lányok van. De ez lenne az én reakcióm, mert nem erre tanítottam a gyerekeket.

De 23#, mondd, Te biztos szülő vagy. Mit várnál él és hogyan reagálnál?

Én azt várnám el, hogy elmondja. Mégsem ajánlom, mert nem erre neveltem, hogy 14 évesen dugjon, hát gratulálok.

Viszont nekem ez lenne a valós reakcióm, ismerem magam.

Nem hazudok, meg fantáziálok, hogy örülnék, hogy elmondta, hogy örülnék, hogy védekeztek. Persze, valahol belül igen, de az elsődleges reakcióm a fent leírtak lennének.

És neked?

~22# vagyok.

2014. júl. 13. 01:05
 25/30 anonim ***** válasza:

Inkább szerintem se mondd el..én nem vagyok szülő, de nagyon kiakadnék, ha a 14 éves lányomtól megtudnám, hogy nem szűz, hiszen még iszonyú fiatal és hiába hiszi azt, hogy érett, nem az.

Ha idővel rákérdez, bevallhatod, de magadtól ne mondd el szerintem.

2014. júl. 13. 01:08
 26/30 anonim ***** válasza:

22,24-es, ez az elvárnám, de nem ajánlom önmagában butaság. Hazudjon, elhallgasson, ha jót akar? :/

Szerintem nem lehet életkorra nevelni (14 évesen ezt és ezt lehet, 16 évesen meg azt), és azután az alapján szankcionálni. Bizalomra és felelősségérzetre lehet nevelni.

2014. júl. 13. 01:27
 27/30 anonim ***** válasza:

Ti szülőtársak, bemagyaráznátok a kérdező lánynak, hogy igenis éretlen voltál, akárhogy is érzed most, jól elcseszted az életed?

Vagy inkább:

Na bumm, úgy döntöttél, elvesztetted, jó volt? Jó volt. Ennyi.

Nekem a második verzió a szimpatikusabb.

2014. júl. 13. 01:30
 28/30 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz semmit titkolni, akkor azt is meséld el neki, hogy hogy veszítetted el, milyen volt, amikor beléddugta a farkát, lesz*ptad-e, meg volt-e köztetek más dolog is.

Ha már kényszeresen mindent elmondasz...

2014. júl. 13. 11:49
 29/30 anonim válasza:

Nem itéllek..el..úgyan ez volt velem..is :)

és most..2 év utan ,is azt mondom h nem bantam mert együtt vagyok azzal a fiúval és az életemnél is jobban szeretem!

Neked ..azt tudom mondani,hogy imádom a szüleimet..főleg anyukámat,de én sem mondtam el minek? Értem,és "felnézek rád" ,hogy a te korodba miylen őszinte vagy...de sokkolná..ne mond el neki..majd ráérsz 3 év mulva bevallani és akkor még büszkébb lesz rád,hogy annak ellenére,hogy elvesztetted olyan fiatalon nem volt semmi probléma! (REMÉLJÜK NEM LESZ)

Kedves! Ezt nem muszáj megfogadnod..,de én igy cselekednék!

2KÉRDÉS? Érzel valamit a fiú iránt?Hány éves a fiú?

2014. júl. 13. 12:46
 30/30 anonim ***** válasza:

07-13 01:05

Fiaddal meg kezet fognál, hogy jól van, fa$za gyerek?

Az ilyet lőném le géppisztollyal...

Nekem is van lányom, fel fogom világositani, hogy tisztában legyen, és elmondja, ha odajut, nem pedig féljen, ahogy a tied fog tőled.... Büszke lehetsz magadra, "mintaapa"....

2014. júl. 20. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!