Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy mondjam el apukámnak,...

Hogy mondjam el apukámnak, hogy már nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés

Csak téli, tavaszi, nyári, és őszi szünetben találkozunk. Én vagyok a mindene, már egy ideje nem is volt nő az életében. Elvált. Neki még a "kislánya" vagyok, ezért rettenetesen elfogult velem és "szent"-nek gondol. Pedig nekem is vannak hibáim. Hogyan közöljem vele, hogy a korom ellenére tiszta fejjel döntöttem úgy, hogy elvesztem? Az ítélkezést kérlek hanyagolhátok, most normális segítségekre van szükségem. Köszönöm.

14L

2014. júl. 12. 23:47
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Ha tudod hogy kiakadna, akkor ne mondd el még, úgyse derül ki.
2014. júl. 12. 23:48
 2/30 anonim ***** válasza:
minek említeni? magánügyed.
2014. júl. 12. 23:50
 3/30 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék az a sunyizós lenni a szüleimmel. Szerintem jobb őszintének lenni, viszont nagyon félek. Apu is mindig az őszinteségről beszél, hogy az milyen fontos, ezért gondolom nem akadna ki ennyire.
2014. júl. 12. 23:52
 4/30 anonim ***** válasza:
En 19 vagyok, lassan 20, megsem beszeltunk errol otthon soha. Mindig tudtak, ha volt baratom, azt is, hogy mikor aludtam ott, de sosem beszeltunk ennel tobbrol, abszolut maganugy.
2014. júl. 12. 23:52
 5/30 anonim ***** válasza:
Attol meg lehetsz oszinte, ha nem beszelsz rola. Gondolom, nem fog rakerdezni.
2014. júl. 12. 23:53
 6/30 anonim ***** válasza:
Ezt ne mond el neki, ezt ugyse tudná elfogadni még, még az ő szemléletében ez a korai dolog lenne. Én is fiatal lány vagyok, de még én is kiakadtam, hogy 14 évesen, hát még egy szülő, aki nem is a Te generációd, még régebben egész más elvárások voltak. Max. annyit mondj el, hogy tetszik egy fiú és szoktál vele találkozni, stb. azt mesélj róla, hogy rendes, stb.. kicsit vezesd elő neki ezt.
2014. júl. 12. 23:53
 7/30 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy van barátom.
2014. júl. 12. 23:54
 8/30 anonim ***** válasza:
Attól mert nem említed őszinte maradsz. Majd ha megismeri a barátod beszéltek róla. De azért hajrá! A döntés a tiéd.
2014. júl. 12. 23:55
 9/30 anonim ***** válasza:
"Mindig azt mondtad, hogy fontos az őszinteség, ezért most őszinte leszek hozzád. Arról van szó, hogy lefeküdtem egy fiúval, vagyis nem vagyok már szűz. Tudom, hogy fiatal vagyok még, de így alakultak a dolgok, és nem bántam meg, mert nekem is jó volt."
2014. júl. 12. 23:57
 10/30 A kérdező kommentje:
#9-es köszönöm ez nagyon jól hangzik
2014. júl. 13. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!