Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy mondjam el apukámnak,...

Hogy mondjam el apukámnak, hogy már nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés

Csak téli, tavaszi, nyári, és őszi szünetben találkozunk. Én vagyok a mindene, már egy ideje nem is volt nő az életében. Elvált. Neki még a "kislánya" vagyok, ezért rettenetesen elfogult velem és "szent"-nek gondol. Pedig nekem is vannak hibáim. Hogyan közöljem vele, hogy a korom ellenére tiszta fejjel döntöttem úgy, hogy elvesztem? Az ítélkezést kérlek hanyagolhátok, most normális segítségekre van szükségem. Köszönöm.

14L

2014. júl. 12. 23:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
A másik oldala a dolognak, hogyha még épp nem töltötted be a 14-et mivel gyerekkorunak számitasz, igy a fiút még érheti is ezügyben kellemetlenség. Azért nagyon sok szülő, ha a gyerekkoru, vagy kiskoru gyermekével szexuális együtt volt egy felnőttkoru fiu, lehet hogy feljelenti, mert nagyon sok szülő nem venné lazán, ha épp 14 éves gyermekével ilyen történne. De annyira ezekhez a dolgokhoz nem értek, de még annyira fiatal vagy, hogy ennek az oldalának is nézz utána.
2014. júl. 13. 00:01
 12/30 anonim ***** válasza:
Szívesen, sok sikert hozzá :)
2014. júl. 13. 00:02
 13/30 A kérdező kommentje:
A barátom 15 éves. Szó sincs feljelntésről.
2014. júl. 13. 00:04
 14/30 Noydra ***** válasza:

Félve kérdezem meg, hogy azért ugye tisztában vagytok a dolgokkal, korotok ellenére?

Védekeztetek és miegymás...

2014. júl. 13. 00:05
 15/30 anonim ***** válasza:
63%
Én azért nem közölném vele ezt. Ez azért nem olyan dolog amit a szülőknek el kell mondani. Én szülő vagyok van egy 18 éves lányom, tudom hogy nem szűz de ezt nem beszéltük meg konkrétan. Az azért egy kicsit perverz lett volna szerintem.
2014. júl. 13. 00:05
 16/30 A kérdező kommentje:
Természetesen tudunk mindent már erről a védekezés dologról, ezért is teljesen gond nélkül ment.
2014. júl. 13. 00:08
 17/30 anonim ***** válasza:
minden szülő tisztában vele mivel jár 1 párkapcsolat idővel. Csak magadat hozod kellemetlen helyzetbe.
 18/30 Noydra ***** válasza:
4%

15: Pocsék szülő vagy.

Csak gondoltam jó ha tudod.

19/30 A kérdező kommentje:
Akkor ne mondjam?
2014. júl. 13. 00:13
 20/30 anonim ***** válasza:
59%
18-as miért lenne pocsék szülő, tiszteletben tartja a gyermeke magánéletét, és nem csavarodik rá, még a legintimebb dolgaiba is beleütve az orrát. Én is szülő vagyok, de addig soha nem várom el hogy ilyen dolgokat elmondjanak nekem, de a gyerekeim tudják, ha viszont tanácstalanok, vagy valami problémájuk van akkor rögtön elmondhatják nekem és segitek nekik. De most hogy kivel jár, kivel él szexuális életet, talán még a részletekre is sok szülő kiváncsi, ez nekem is elég furcsa lenne tudnom.
2014. júl. 13. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!