Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A magányos szűz srácok szülei...

A magányos szűz srácok szülei (apjukra gondolok) hogyan találtak annak idején feleséget/barátnőt?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor felmerül bennem ez a kérdés, és sose találok rá logikus magyarázatot, ennyit fordult volna a világ, annak idején talán nem voltak a lányok ennyire válogatósak?Sokan itt jönnek a rossz genetika szöveggel, na de hát mindenki az Apja genetikáját örökli, akkor hogy van ez?

2014. júl. 12. 14:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
apám nem ekkora balf***, mint én :DD
2014. júl. 12. 14:34
 2/18 anonim ***** válasza:
75%
gondolom ők nem gyakorin sírtak, hogy magányos szűz srácok, vagy ha igen akkor is egyszer meggondolták magukat és azt mondták: "elegem van ebből változtatok, rajta megismerkedem valakivel" és lám így lett az apjuk egy ilyen gyermeknek...
2014. júl. 12. 14:34
 3/18 anonim ***** válasza:
21%
Igen, napjainkban egy bénább srácnak sokkal jobban meg kell dolgoznia egy lányért mint 20-40-60 éve.
2014. júl. 12. 14:37
 4/18 anonim ***** válasza:
0%

nagyon sokban függ attól ki a lány ki a fiú :)

vannak olcsó szétdrogozott r1b4nc0k akik akárkivel elmennek és vannak a nehezen meghódítható lányok akikért még érdemes is küzdeni, de őket a belsővel lehet meghódítani :)

2014. júl. 12. 14:39
 5/18 anonim ***** válasza:
66%
Én rohadtul nem értem az összefüggést. Attól még, hogy valaki magányos szűz, az apja lehetett casanova. A rondaságot nem az apádtól öröklöd...
2014. júl. 12. 14:39
 6/18 anonim ***** válasza:
88%

Nem csak hogy nem voltak válogatósak, de régen nem az volt az etalon, amit ma a tv-ben látsz. A fiúk nem a csontsovány r*bancos lányokat szerették, a lányoknak meg nem volt mérvadó a kockahas. Az én szüleim még a rock'n'roll korszakban nőttek fel, amikor mindenkinek hosszú haja volt. Akkor még udvaroltak a férfiak, és nem dugni vitték a lányokat az első randin. Teljesen más volt, sokkal kevésbé választottak párt a külső alapján, mint ma.

Mellesleg, még a szüleim előtti pár generációban a kövér nők voltak az etalon, nézz utána. Szóval teljesen eltorzult a mai ideál. Ami csak és kizárólag a média hibája.

2014. júl. 12. 14:44
 7/18 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem a kettőnek semmi köze egymáshoz. Egyszerűen csak az apa nem volt egy otthon síró, mindenkit utáló, depike. E helyett fogta magát és ismerkedett. És nem érdekelte, hogy a haverjai mit mondanak a választottjáról. Sőt a barátai örültek, ha volt valakije. Illetve ha egy lány elutasította, nem zárta magára az ajtót, hogy minden lány q.v.a, vagy hogy én milyen szerencsétlen vagyok senkinek nem kellek, hanem továbbment.
2014. júl. 12. 15:01
 8/18 anonim ***** válasza:
54%
Apámnak volt pénze kocsira. Én meg örülök, hogy van pénzem ennivalóra. Ha lenne barátnőm, akkor a tesco májas lenne a menü minden nap. Nemhiába majmolják a Kádárt sokan. Régebben házra gyűjtöttek az emberek. Most meg vízszámlára.
2014. júl. 12. 15:31
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok. az apám nagy nőcsábász volt. teherbe ejtette anyámat, aztán feleségül vett egy másik nőt. aztán elvált. mellesleg minden nőjét és feleségét megcsalta. szeretett bulizni. én meg az ellenkezője vagyok.
2014. júl. 12. 15:35
 10/18 anonim ***** válasza:

Egyértve az előttem szólokkal annyit tennék hozzá. Hogy nem csak apjuk hanem az anyjuk genetikáját is örörkli. Van egy mondás fiúk anyjukra ütnek.

Ha valakinek akaratos, egoista apja van az nem segíti fiának az önbizalmát hanem rontja. 90%-ban nem a külsőségeken múlik.

És régen elvárás volt a házasság ma kevésbé.

2014. júl. 12. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!