Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A magányos szűz srácok szülei...

A magányos szűz srácok szülei (apjukra gondolok) hogyan találtak annak idején feleséget/barátnőt?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor felmerül bennem ez a kérdés, és sose találok rá logikus magyarázatot, ennyit fordult volna a világ, annak idején talán nem voltak a lányok ennyire válogatósak?Sokan itt jönnek a rossz genetika szöveggel, na de hát mindenki az Apja genetikáját örökli, akkor hogy van ez?

2014. júl. 12. 14:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
Régen más világ volt, szerintem sincs összefüggés. Magára a kérdésre válaszolva, az én szüleim faluban születtek, ott nőttek fel, és gyerekkoruktól ismerik egymást.
2014. júl. 12. 21:43
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem értem, hogy mi köze a fiúnak az apjához?

1, más időben élnek

2, máshogy nevelkednek

3, más emberekkel találkoznak életükben

4, teljesen más személyiség a 2 személy

2014. júl. 13. 20:40
 13/18 anonim ***** válasza:
67%
Az egyik haverom 23 éves lesz, és szűz. Ezek mellett egy végtelen balf...sz. Nem jár bulizni, alig vannak haverjai, nekem és a többi haveromnak már mindnek van barátnője neki nincs, és nem is volt még.. A gyerek apja egy nagypofájú magabiztos vállalkozó tele pénzel:) Ebből adódóan a haveromnak is van pénze, de nője nem volt.. Akkor mégis hogy van ez?:)
2014. júl. 14. 19:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Sokan itt jönnek a rossz genetika szöveggel, na de hát mindenki az Apja genetikáját örökli, akkor hogy van ez?"

Hú,neked is annyi közöd van bioszhoz mint Columbo-nak a mosógépjavításhoz.

Apád tán egysejtű hogy osztódik,netalántán burgonya hogy dugványozzák?Mert ha ivarosan szaporodó szüleid voltak,akkor 1 személytől elvileg 23 kromoszómát (értsd-a teljes kromoszómakészleted felét) kellett kapnod.

Bocs az OFF-ért,de választ már úgy is kaptál.

2014. júl. 18. 22:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Anyám szerint régen a legtöbb lány inkább a belsőre ment, külső kevésbé számított.

Anyu faluból való és ott inkább azt nézték, hogy milyen lenne hosszú távon az adott pasi.

Most meg nagyon jól kell kinézni, különben kiröhögnek.

2014. szept. 15. 17:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Muter elkapta fatert anno és összeházasodtak aztán jöttem én... Engem meg nem kap el senki. 24/F és szűz is...
2014. dec. 15. 10:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Apu regen nagy csajmagnes volt... En meg luzer vagyok

Kb. Ennyi

2015. márc. 11. 22:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem ettől függ a dolog. Inkább a környezet, vagy ha eleve csak az anyja neveli fel a gyereket, akkor szokott ilyen lenni - attól függetlenül, hogy az apja milyen, hiszen a gyerek nem sokszor látja apját életében.
2015. ápr. 19. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!