Mit tudok tenni, ha 29 éves szűz férfiként kezd ez a dolog az agyamra menni, nem fog a tanulás sem, nem jegyezek meg semmit, pontatlan lett a munkám is, indiszponálttá váltam?
Szerintem az a probléma, hogy csúnyán bebeszélted magadnak, hogy "nem vagyok vonzó nem kellek senkinek", és ez már belédégett.
Èn lány vagyok, rettentö alacsony volt az önbizalmam, nem is néztem ki jól, nem is igyekeztem, hogy vonzóbb legyek mert úgy éreztem hogy egy nulla vagyok a többi csaj mellett. Aztán eszméltem, nem tudom mitöl, de egyik nap úgy keltem fel, hogy ez így nem jó. Vettem egy kondibérletet, elkezdtem edzeni, mivel barátaim nem voltak, se pasi, nem is lett volna nagyon más programom. Jobb lett a testem, ez motivált, jobb kedvem lett és kaptam egy kis önbizalmat. Mivel félénk voltam, sosem mertem kezdeményezni, de ezt a férfiak vonzónak találták. Nem beszéltem sokat, mert féltem, hogy hülyeséget mondok, vagy beégetem magam, mert párszor már pórul jártam így.
Ahogy jobb lett az alakom, elkezdtem jobban adni magamra, fodrász, kis smink, stb. Kaptam olyan munkát, amit szeretek, jobban is fizet, és azt, hogy megkaptam ezt a melót, annak köszönhetem, hogy kicsit több önbizalmam lett. Más lett a kisugárzásom. Pasim még mindig nincs, de jelentkezö már van, nem is egy.
Azt javaslom amit az egyik elözö kommentelö írt, gyúrd ki magad!!! Nekem ez bevált!
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!