Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tudok tenni, ha 29 éves...

Mit tudok tenni, ha 29 éves szűz férfiként kezd ez a dolog az agyamra menni, nem fog a tanulás sem, nem jegyezek meg semmit, pontatlan lett a munkám is, indiszponálttá váltam?

Figyelt kérdés
Sosem volt még barátnőm, nem tudom milyen megölelni valakit, mármint nekem tetsző nőt, csókról csak álmodom. Heti 1 napot teljesen magamba fordulva töltök, néha néha sírógörcs is rám jön, holott erős vagyok, nem az a nagyon érzékeny fajta. De egy idő után az ember összeomlik, hogy az összes ismerős kapcsolatban él, vagy már legalább volt valakijük. Kezd ez a munkámra is rámenni, nem tudok megfelelően odafigyelni, ha elolvasok valamit, képtelen vagyok megjegyezni, pedig az egyetemen még jó volt a memóriám. Mit tegyek? Véget vessek a szenvedésnek és ugorjak le valahonnan? Prostituálthoz nem lenne könnyű mennem, mert 100 km-t kellene ahhoz utaznom, tehát vidéki vagyok. A másik, szerintem tuti csődöt mondanék ott is, már annyira alá van ásva az önbecsülésem a sok visszautasítás után. Ja, nem vagyok kövér és alacsony, de rohadtul félénk és bizonytalan e téren. Meg hát pucéran ott lenni egy nővel, hogy utoljára 10 éve így anyám látott, hát nekem frusztrációt okozna. Mit tegyek? Pszichológushoz nem megyek, voltam már, nem nyert a dolog.
2014. júl. 11. 20:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem az a probléma, hogy csúnyán bebeszélted magadnak, hogy "nem vagyok vonzó nem kellek senkinek", és ez már belédégett.

Èn lány vagyok, rettentö alacsony volt az önbizalmam, nem is néztem ki jól, nem is igyekeztem, hogy vonzóbb legyek mert úgy éreztem hogy egy nulla vagyok a többi csaj mellett. Aztán eszméltem, nem tudom mitöl, de egyik nap úgy keltem fel, hogy ez így nem jó. Vettem egy kondibérletet, elkezdtem edzeni, mivel barátaim nem voltak, se pasi, nem is lett volna nagyon más programom. Jobb lett a testem, ez motivált, jobb kedvem lett és kaptam egy kis önbizalmat. Mivel félénk voltam, sosem mertem kezdeményezni, de ezt a férfiak vonzónak találták. Nem beszéltem sokat, mert féltem, hogy hülyeséget mondok, vagy beégetem magam, mert párszor már pórul jártam így.

Ahogy jobb lett az alakom, elkezdtem jobban adni magamra, fodrász, kis smink, stb. Kaptam olyan munkát, amit szeretek, jobban is fizet, és azt, hogy megkaptam ezt a melót, annak köszönhetem, hogy kicsit több önbizalmam lett. Más lett a kisugárzásom. Pasim még mindig nincs, de jelentkezö már van, nem is egy.

Azt javaslom amit az egyik elözö kommentelö írt, gyúrd ki magad!!! Nekem ez bevált!

25/L

2014. aug. 30. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!