Ez normális dolog?
Figyelt kérdés
Imádom szemölödcsipesszel szedegetni a lábszőrömet. Lány vagyok, és nem gyantázom, hanem epilálom a lábam így ugye mindig kimarad pár szál, mert az epilátor nem viszi le. Ezeket imádom kihúzogatni. Leülök a fotelembe, bekapcsolok valami zenét, és szemöldökcsipesszel szedegetem a lábszőrömet. Olyannyira "megszállott" vagyok, hogy egyszer eltűnt a szemöldökcsipeszem, és még tanulni sem tudtam, nem tudtam koncentrálni, mert egész végig csak az volt a fejemben, hogy milyen jó lenne most kihúzni pár szőrszálat. Ez normális? Mert miközben csinálm, elég hülyén érzem magam, ha belegondolok, hogy nézne ez ki kívülről, ha valaki meglátna.#tanulás #láb #szőr #lány #szemöldök #lábszőr #koncentrálás #megnyugtatás #szemöldökcsipesz #kihúzás
2014. ápr. 12. 00:59
1/3 anonim válasza:
Én több lányt is ismertem, akik ugyanígy epilálás, fürdés után órákig húzogatták a szőrüket.
2/3 anonim válasza:
Én pont ugyanezt csinálom :) szerintem normális.
Utálom a szőrt és jó érzés kitépi, megszabadulni tőle.
3/3 anonim válasza:
Nem tudom hogy normális-e de ugyan ezt csinálom! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!