Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tudok tenni, ha 29 éves...

Mit tudok tenni, ha 29 éves szűz férfiként kezd ez a dolog az agyamra menni, nem fog a tanulás sem, nem jegyezek meg semmit, pontatlan lett a munkám is, indiszponálttá váltam?

Figyelt kérdés
Sosem volt még barátnőm, nem tudom milyen megölelni valakit, mármint nekem tetsző nőt, csókról csak álmodom. Heti 1 napot teljesen magamba fordulva töltök, néha néha sírógörcs is rám jön, holott erős vagyok, nem az a nagyon érzékeny fajta. De egy idő után az ember összeomlik, hogy az összes ismerős kapcsolatban él, vagy már legalább volt valakijük. Kezd ez a munkámra is rámenni, nem tudok megfelelően odafigyelni, ha elolvasok valamit, képtelen vagyok megjegyezni, pedig az egyetemen még jó volt a memóriám. Mit tegyek? Véget vessek a szenvedésnek és ugorjak le valahonnan? Prostituálthoz nem lenne könnyű mennem, mert 100 km-t kellene ahhoz utaznom, tehát vidéki vagyok. A másik, szerintem tuti csődöt mondanék ott is, már annyira alá van ásva az önbecsülésem a sok visszautasítás után. Ja, nem vagyok kövér és alacsony, de rohadtul félénk és bizonytalan e téren. Meg hát pucéran ott lenni egy nővel, hogy utoljára 10 éve így anyám látott, hát nekem frusztrációt okozna. Mit tegyek? Pszichológushoz nem megyek, voltam már, nem nyert a dolog.
2014. júl. 11. 20:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Az igen, egy évvel vagyok fiatalabb, de ezen kívül minden az utolsó szóig igaz rám is. :(
2014. júl. 11. 22:57
 12/21 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna, de én sajnos már idősebb vagyok a kérdezőnél. Nekem még normális munkám sincsen.
2014. júl. 11. 23:02
 13/21 anonim ***** válasza:
Most, ahogy megint elolvastam, még annyi különbség van, hogy én nagyon érzékeny, érzelmes természetűnek tartom magam.
2014. júl. 11. 23:06
 14/21 A kérdező kommentje:
18 évesen még van reményed, hogy változhat a dolog, de nagyon sok lánynál be kell próbálkoznod. Én 22 évesen eszméltem, de már késő volt, addig nem volt önbizalmam és ez úgy belémivódott, hogy utána már nem bírtam összeszedni magamat. Kaptam utána pár elutasítást és visszazuhantam. Reménykedtem, hogy majd csak egy lány ,,megfog" engem. De csak múltak és múltak az évek. Azért mondom, 18 évesen még nem késő, de az idő sürget, az a 10 év nagyon gyorsan elmegy, ha nem lépsz.
2014. júl. 11. 23:20
 15/21 A kérdező kommentje:
Többieknek akik hasonló korúak mint én: sajnálom, szerintem egyikőnk sem ezt érdemli. Sajnos a nők nem érték be velünk, nem fogjuk továbbörökíteni a génjeinket ez eléggé valószínű. Fájdalmas megbukni férfiként az evolúció színterén. Dehát ez a természetes szelekció, a nők a legjobb hímekkel szaporodnak (hiába a 8 osztály és a gorillafej és az erőszakosság, de mégis vonzó ez sok nőnek, nem úgy, mint mi). Ez van. Az élet nem szép.
2014. júl. 11. 23:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ne legyél vicces, csak egy kicsit lazább. Társkereső szolgáltatást próbáltál már?
2014. júl. 12. 01:35
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Regisztrálj egy társkereső oldalra. És a bemutatkozásodban próbálj magadról egy leírást írni, amiben nem sajnáltatod magad és határozottnak tűnsz. Fűzd bele, hogy különösebben nem vagy vicces, és ez nem vicc. :) (Tessék, máris írtál valami humorosat.)

Írj rá sok lányra, nézz utána hogy érdemes neten ismerkedni, pl. ne írj elsőre túl hosszú üzeneteket senkinek, mert úgysem olvassák el, vagy azt hiszik, hogy csak sablon üzenetet írsz. Tölts fel magadról fotókat, tök mindegy, hogy te magad előnytelennek tartod-e vagy sem. Profilképnek egy olyan fotót tegyél ki, amit a legélethűbbnek látsz (szerintem az arcról érdemes kitenni, de legyen rólad feltöltve egész alakos is). Egyáltalán nem reklámozni akarom, de a love.hu-n lehet vásárolni VIP tagságot és mikor már én is totál kivoltam, hogy semmi, akkor vettem egy ilyet (azt hiszem 3 hónap valami 1300 Ft, vagy valahogy így, 2 gyros ára). Azóta tök sokan megnézték az adatlapom és sokkal többen rám írnak. Meg lehet csinálni kérdőívet is, azt is csináltam valamelyik nap és az meg kikerül mindig a főoldalra, így azáltal is tök sokan megnéztek.

Szerintem a neten próbálkozz, ha nem is ezen az oldalon, akkor máshol. Van még egy pár. :)

Sok sikert és soha ne add fel az a lényeg!

25l

2014. júl. 12. 04:55
 18/21 anonim ***** válasza:

"a nők a legjobb hímekkel szaporodnak (hiába a 8 osztály és a gorillafej és az erőszakosság)"

Ha azt kérdezné valaki, hogy a nők hány százaléka választ az általad zárójelben leírt tulajdosságokkal jellemezhető férfit élete párjának, leendő gyerekei édesapjának, akkor a te válaszod mi lenne rá?

Írtad, hogy igénybe vettél segítséget pszichológustól. Megkérdezhetem, hogy hogy érzed, miért "nem nyert a dolog", mi lehetett vajon az oka, hogy nem (igazán) jelentett segítséget?

2014. júl. 12. 08:35
 19/21 A kérdező kommentje:

25 L.

A társkeresők a lányok és a helyes pasik számára van megkomponálva. Én vagyok fenn 3 an is, írtam sok tucat levelet, jó ha 1 válasz jött. Nem kellek ott sem, sőt ott még nagyobb az igényük a lányoknak. Csúnyán egyedül maradtam.

2014. júl. 12. 10:14
 20/21 anonim válasza:
18 évesen sincs több esélyem elveszteni mint neked..ha valaki ronda meg csóró az semmikor se fogja tudni elveszteni
2014. júl. 13. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!