Mit tudok tenni, ha 29 éves szűz férfiként kezd ez a dolog az agyamra menni, nem fog a tanulás sem, nem jegyezek meg semmit, pontatlan lett a munkám is, indiszponálttá váltam?
Szia!
Regisztrálj egy társkereső oldalra. És a bemutatkozásodban próbálj magadról egy leírást írni, amiben nem sajnáltatod magad és határozottnak tűnsz. Fűzd bele, hogy különösebben nem vagy vicces, és ez nem vicc. :) (Tessék, máris írtál valami humorosat.)
Írj rá sok lányra, nézz utána hogy érdemes neten ismerkedni, pl. ne írj elsőre túl hosszú üzeneteket senkinek, mert úgysem olvassák el, vagy azt hiszik, hogy csak sablon üzenetet írsz. Tölts fel magadról fotókat, tök mindegy, hogy te magad előnytelennek tartod-e vagy sem. Profilképnek egy olyan fotót tegyél ki, amit a legélethűbbnek látsz (szerintem az arcról érdemes kitenni, de legyen rólad feltöltve egész alakos is). Egyáltalán nem reklámozni akarom, de a love.hu-n lehet vásárolni VIP tagságot és mikor már én is totál kivoltam, hogy semmi, akkor vettem egy ilyet (azt hiszem 3 hónap valami 1300 Ft, vagy valahogy így, 2 gyros ára). Azóta tök sokan megnézték az adatlapom és sokkal többen rám írnak. Meg lehet csinálni kérdőívet is, azt is csináltam valamelyik nap és az meg kikerül mindig a főoldalra, így azáltal is tök sokan megnéztek.
Szerintem a neten próbálkozz, ha nem is ezen az oldalon, akkor máshol. Van még egy pár. :)
Sok sikert és soha ne add fel az a lényeg!
25l
"a nők a legjobb hímekkel szaporodnak (hiába a 8 osztály és a gorillafej és az erőszakosság)"
Ha azt kérdezné valaki, hogy a nők hány százaléka választ az általad zárójelben leírt tulajdosságokkal jellemezhető férfit élete párjának, leendő gyerekei édesapjának, akkor a te válaszod mi lenne rá?
Írtad, hogy igénybe vettél segítséget pszichológustól. Megkérdezhetem, hogy hogy érzed, miért "nem nyert a dolog", mi lehetett vajon az oka, hogy nem (igazán) jelentett segítséget?
25 L.
A társkeresők a lányok és a helyes pasik számára van megkomponálva. Én vagyok fenn 3 an is, írtam sok tucat levelet, jó ha 1 válasz jött. Nem kellek ott sem, sőt ott még nagyobb az igényük a lányoknak. Csúnyán egyedül maradtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!