Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek lefekudjek ezzel...

Szerintetek lefekudjek ezzel a sraccal?

Figyelt kérdés

Barati kor reven ismertem meg, es habar jo munkaja van, elegge az az uresfeju szepfiu tipus, es nagy nocsabasz hireben all, menyasszonya is volt par eve... En 27 vagyok, es meg sose voltam fiuval - vallasi okok, ill. felszegseg miatt. Egyszer meg 16 eves koromban megprobaltam lefekudni az akkori baratommal, de nem sikerult behatolnia es rohadt kellemetlen, fajdalmas volt az egesz (vlsz vaginizmus miatt lehetett). Talan emiatt is hagytam ki a lehetosegeket az elmult 10 evben, mert nem akartam kellemetlen, beegos elmenyeket.

A srac vmi egesz eszeveszetten jokepu, de azt hiszem nincsenek illuzioim egy hosszutavu kapcsolatot illetoen - o 32 eves es meg diszkoba jar, elegge mas temperamentumu mint en. En most egy fura idoszakot elek at, mert nemreg halt meg a nagymamam, es a gyasz valahogy ugy jott ki rajtam, hogy elkezdtem iszonyatos idot, penzt, energiat forditani a kulsomre, pedig ez egyebkent nem jellemzo ram. Ujra elkezdtem jarni tancolni, hihetetlen onbizalmam van a kulsomet illetoen, olyannyira, hogy az mar kisse narcisztikus iranyba kezd elmenni, tiszta szociofil lettem. Szerintem emiatt is figyelt fel ram ez a srac, emiatt kezdett flortolgetni velem. A multkor olyan erekcioja volt mellettem, hogy ihaj. Azota nem tudom kiverni a fejembol. Ennyire jo pasik ritkan izgulnak ram...

Szerintetek mit csinaljak? Mar hetek ota nem megy ki a fejembol, rettenetesen vagyom ra, hogy lefekudjek vele.

2014. júl. 9. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

hát ha ennyire akarod, érezd jól magad vele

legalább biztos tapasztalt, így talán neked is jobb lesz majd

de előtte azért mondd meg neki, hogy még nem voltál fiúval

2014. júl. 9. 11:42
 2/5 Kerida ***** válasza:
100%

Hát ha ilyen gondokkal küzdesz, akkor szerintem inkább mélyíted a problémáidat majd. Arról nem is szólva, hogy általában a falu Juanjai azok akik híred viszik az ismerősök között széles-e világban. Tehát rövig időn belül időn belül a környezeted tudni fogja, ha felsültél vagy inkább ő felsült.

A vaginizmus egy komoly lelki probléma, ami nem múlik el magától. Érdemes lenne szakemberhez menned és egy olyan partnerrel intimen együtt lenni aki szeretni fog, és aki kitart melletted. Mert nem lesz kellemes mikor mész az utcán és mindenki összesúg a hátad mögött, hogy "nézd ott a 40 éves szűz" vagy "nézd ott a frigid lány".

Én azt tanácsolnám, hogy ne. Így ennyi infó alapján.

2014. júl. 9. 11:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Melyik vallás? Persze csak ha publikus:)
2014. júl. 9. 12:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Min javítana ez?
2014. júl. 9. 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:
2014. júl. 10. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!