Lányok ha ti összejönnétek egy sráccal, és kiderülne azon az éjszakán hogy még senkije se volt a srácnak akkor hogy reagálnátok? (27F)
Figyelt kérdés
2014. márc. 5. 16:09
1/8 anonim válasza:
Kellene bárhogyan is? Ha tetszik nem érdekel,hogy még szűz. Sőt még jobb is mintha valami nőfaló lett volna.
2/8 anonim válasza:
ha addig nem mondta el kidobnám 18L
3/8 Moszuke válasza:
sztem az ilyesmit az első "ismerkedő" beszélgetések folyamán szóba lehet hozni, futólag.. amúgy te vagy nekem az első komoly párom vagy vmi hasonló jelleggel. gagyi, erőltetett mosoly és egyebek társaságában.
4/8 anonim válasza:
Én nem szeretnék ilyen mélységekig tanítgatni senkit,szóval én teljesen tapasztalatlan emberrel már nem jönnék össze többet. 20-21 évesen is elég kínos volt már az ilyesmi.Sorry a véleményért.
26n
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem kel az aktus után benyögni h "ja, és te vagy az első"
6/8 anonim válasza:
én sem állnék vele szóba, nekem volt régen egy ilyen, hogy ja amúgy szűz vok. hát megis látszott rajta. nem jönnék össze szűzzel bocsi. 25 L
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem "azon" az éjszakán kell kiderülnie. Egyébként nem bánnám. Ha amúgy egy hullámhosszon vagyunk, minden OK, ez nem változtatna a dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!