Szerintetek hiba lenne/megbannam ha lefekudnek egy sraccal (meg szuz vagyok) akit tiszta szivbol szeretek, de nem jarunk? Mar egy eve sem veled sem nelkuled kapcsolatban vagyunk.16/L
Te nem vagy még készen a szexre, különben nem tennél fel ilyen ostoba kérdést idegen embereknek. Én a szexuális dolgokról sosem kérdeztem idegeneket az interneten, arctalanul
Takarodj aludni
Azzal díjaznád, hogy neki adod a szüzességed?
Szerintem bánni fogod, hacsak nem önámítással becsapod magad, és a szőnyeg alá söpörve vicsorítva azt fogod mondani, hogy "de igenis megérte" csak azért, hogy neked legyen igazad, hogy nehogy úgy tűnjön, hibáztál.
Az a tény, hogy egy ilyen kérdést felteszel, már az mutatja, hogy éretlen vagy fejben a dologhoz.
És ezt ne vedd bántásnak. Ezt a legnagyobb jóindulattal írtam.
Milyen kérdés ez? Egyértelműen nagy hiba. Még csak nem is jártok... Nemhogy komolyabb. De azért "arra" jó lennél! Micsoda felelősségteljes fiatalember a kiszemelted...
Sajnos most téged elvakít a szerelem, és hazudsz magadnak. Tudom, hogy nem ezt akartad hallani. Viszont én nem bántásból írtam, ez egy objektív vélemény, mert engem nem vakítanak a hormonok az ügyben. Remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!