Szűz lányok, miért vagytok még szűzek?
Mert még nem találtam meg az igazit, akinek odaadhatnám. Szerintem nem vagyok semmivel elkésni, még tudok várni, mert minek szexeljek egy idegennel, ha majd a szerelmemmel is szeretkezhetek.
L/18
mert még nem találkoztam a megfelelő emberrel
nem a teljesen tökéletes fiút várom, csak vkit akit szeretek és viszontszeret
Mert még pasim se volt, tehát még alkalmam se volt rá, hogy elveszítsem.
19/L
Mert nem találtam olyan fiút, akivel viszont szeretjük egymást.
22/L
7-es!
Lehet hogy egy se. :) Én ha olyan kedvem van, akkor szoktam itt beszélgetni pár emberrel. Ilyen lányokkal is akik erre a kérdésre válaszoltak. És mivel normális, értelmes vagyok, és el tudok beszélgetni nagyon emberi módon, általában akivel én itt beszélgetek, azzal kialakul mélyebb beszélgetés, és szinte mindig kilépünk innen és facebook-on folytatódik a beszélgetés. És az érdekes dolog az hogy abból a KB 10 DB 17-18 éves szűz lányból, akikkel eddig beszélgettem több mint a fele olyan lány volt, hogy ha meglátnád az utcán nem hinnéd el róla, hogy egy szép arcú és kimondottan jó testű lány még ennyi idősen nem volt férfivel. :) Szerintem az itt eddig válaszló 6 lányból legalább 3 kimondottan értelmes, és szép csinos lány lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!