Ti bevallanátok párotoknak, hogy szüzek vagytok vagy hagyjátok és nem mondanátok?
Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 20:39
3/13 anonim válasza:
elmondanám én is.Ha kiröhög akkor meg bekaphatja keresztbe.
5/13 anonim válasza:
nem értem, miért ciki ez. miért kéne elhallgatni? tudnia kell róla, teljesen másképp esik neki a pasi a nőnek, ha tudja, hogy szűz.
egy ismerősöm egy buliban kicsit összemelegedett egy lánnyal. miközben felfelé mentek szobára, akkor a lány kinyögte, hogy még szűz. az ismerősöm csak szexet akart, ezért nyilván hagyta a dolgot, mondván, hogy ezt azért mégsem így kellene. a lány akkor volt 23. nem ciki, de a pasinak is fontos információ. tudnia kell.
7/13 anonim válasza:
Nem értem, minek kell ezen parázni. Nem azt vallja be az ember, hogy tömeggyilkos. Ha ennyire nem bízol a párodban, hogy ezt elmondd, akkor nincs értelme a kapcsolatnak.
8/13 anonim válasza:
MI ez a förtelmes gusztustalanság, értem ,hogy nem mindenki tartja erénynek a szüzességet, de hogy szégyen legyen ?! Teljesen pozitív az, ha a párod azt látja, hogy megvártad azt akivel szeretkezni lehet nem csak baszni mint a kutyák
10/13 anonim válasza:
én szűz férfi vagyok, és nem mondanám el. 15 éves koromban dobott egy 14 éves lány amikor a randin kiderült, hogy még szűz vagyok. azóta még magamnak is hazudok. nem árulnám el soha. inkább haljak meg.
csajok szerintem nyugodtan elmondhatják. nekik nem lesz belőle problémájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!