Ti elveszitenétek a szüzességeteket igy?
Figyelt kérdés
Van egy srac akivel egy csereuton ismerkedtem ossze, utolso nap csokoloztunk. Azota minden nap beszelunk (mar 2 honapja), kialakult egy tavkapcsolat, es most egy taborban fogunk ujra talalkozni. Mar eleg sokszor irta, hogy mennyire szeret, en is ezt erzem de nem tudom ezt mennyire lehet igy ennyi talalkozas utan kimondani. Eleg jol kijottunk eloben most meg igy chaten. Nem tudom, hogy odaadjam-e neki a szuzessegem. O mar tapasztalt, nem az a jofiu....o 17, en 16.2014. júl. 4. 23:27
11/12 anonim válasza:
Akkor meg úttörőtábor. Tökmindegy minek nevezzük, nem te leszel ott az egyetlen aki megtér.
12/12 anonim válasza:
Menny dugasd szét magad te ezt már úgy is eldöntötted kislányom. (Anyád)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!