Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti elveszitenétek a szüzessége...

Ti elveszitenétek a szüzességeteket igy?

Figyelt kérdés
Van egy srac akivel egy csereuton ismerkedtem ossze, utolso nap csokoloztunk. Azota minden nap beszelunk (mar 2 honapja), kialakult egy tavkapcsolat, es most egy taborban fogunk ujra talalkozni. Mar eleg sokszor irta, hogy mennyire szeret, en is ezt erzem de nem tudom ezt mennyire lehet igy ennyi talalkozas utan kimondani. Eleg jol kijottunk eloben most meg igy chaten. Nem tudom, hogy odaadjam-e neki a szuzessegem. O mar tapasztalt, nem az a jofiu....o 17, en 16.

2014. júl. 4. 23:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Igazi rosszfiúval van dolgunk.
2014. júl. 4. 23:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem.
2014. júl. 4. 23:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
en meg a helyedben biztosan nem, es szerintem meg te se tedd! talalkozzatok tobbet szemelyesen. Deruljon ki h tenyleg szeret e vagy csak dobalozik a szavakkal mert le akar fekudni veled.
2014. júl. 4. 23:34
 4/12 anonim válasza:
100%
Szerintem ne veszítsed el vele a szűzességed. :)
2014. júl. 4. 23:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben nem tenném. Alig találkozok valakivel, és csak beszél a dolgokról, hogy mennyire szeret engem, ez nem tűnik komolynak.
2014. júl. 4. 23:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell a dolgokat elsietni.
2014. júl. 4. 23:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A távkapcsolat nem kapcsolat, messziről mondhat bármit, általában a fele sem igaz, lehet hogy mindenhol van egy csaja akit csak kihasznál... komolyan ez kell neked? Nem is ismered. Ismerni akkor fogod ha rendszeresen találkoztok, közös élményeitek lesznek, stb. De persze te tudod mit csinálsz... én alapból nem is foglalkoznék rosszfiúkkal a helyedben, mert úgy sem fog kitartani melletted miután már lefektetett. De nyilván ha ez nem érdekel téged akkor teljesen lényegtelen dolog. Aki 17 évesen tapasztalt azzal valami nincs rendben szerintem, vagy sokat hazudozik.
2014. júl. 4. 23:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem tudunk többet találkozni a távolság miatt. Viszont nem hiszem, hogy ennyit chatelne velem, ha csak szexelni akarna...nem vagyok naiv, de nem az a hazudozós fajta. És vele az lenne az előny, hogy 1.tapasztalt 2.tudom, hogy vigyázna rám. És igazából ha mindketten akarjuk, miért ne? Őszintén, nem tudom, hogy hogy kezeljem ezt a szüzesség dolgot...
2014. júl. 5. 08:34
 9/12 anonim ***** válasza:
71%
Ment a sok prűd válasz, de hétszentség, hogy dugni fogsz a zenetáborban.
2014. júl. 5. 21:44
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem zenetabor:DDD ez nem prudseg szerintem, csak nem tudom, hogy a szuzesseg egy olyan dolog-e, ami kincs, hogy orizgetni kelljen. Igazabol az elso alkalom igyis ugyis faj, lehet, hogy inkabb jobb tullenni rajta.
2014. júl. 12. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!