Én 14 éves vagyok, a barátom pedig 17. Már 1 éve együtt vagyunk lassan, és rettenetesen vonzódok hozzá, le szeretnék vele feküdni. És nem arról van szó, hogy ő erőlteti, mert azt mondta bármeddig vár. Én szeretném már nagyon! Nem volna túl korai?
Ember...még csak egy kislány vagy, a szexel még várj egy darabig.
2014. jún. 30. 15:59
3/10 anonim válasza:
szereted szeret megbízol benne úgy érzed eljött az idő akkor nyomjátok de szerintem ilyen "nagy" döntéseknél nem egy internetes oldalon ismeretleneket kéne megkérdezned beszélj a barátaiddal barátoddal akár anyukáddal de ha teljesen készen állsz rá akkor csak tedd meg SZERINTEM
2014. jún. 30. 16:00
4/10 anonim válasza:
Nagyon korai lenne
2014. jún. 30. 16:01
5/10 anonim válasza:
Nincs rá univerzális recept.
20 éve az én fiatalságom idején sem volt furcsa kevésbé iskolázott rétegeknél az, hogy 14 évesen már fullosan szexeltek. Gimis környezetben a tipikus az volt, hogy 14 évesen még örültünk ha csajt csókolhattuk, tapizhattuk, 15 éves csajok pár hónap után már nyitottak voltak a pettingre. 16 évesekkel meg már pár hónap után volt fullos szex.
2014. jún. 30. 16:14
6/10 anonim válasza:
Veszítsed.
Nem túl korai.
Amikor érzitek.
2014. jún. 30. 16:17
7/10 anonim válasza:
Úgy látom a párod még nem nagyon akarja, ezért jobb ötletem van. Veszítsd el velem, mert van már tapasztalatom az ilyenben, elég figyelmes és türelmes vagyok és én is nagyon ki vagyok már éhezve :-) Priviben folytathatjuk :-)
2014. jún. 30. 16:26
8/10 anonim válasza:
Szerintem még korai lenne. Legalább várd meg a 16-ot. Bár a 17-18 éves kor a legideálisabb.
2014. jún. 30. 16:27
9/10 A kérdező kommentje:
7-es! a barátom is szeretné!
2014. jún. 30. 17:33
10/10 Nagyon gyakori válasza:
Te még gyerek vagy, és jobbára még ő is. Egy kifordult világban nem muszáj neked is kifordultnak lenned. Ha netán összejön egy baba, akkor minden adott a felneveléséhez, igaz? Valószínű hiába koptatom a számat, különben fel se tettél volna ilyen kérdést. Szerelmes vagy, löknek a hormonok. Kicsi vagy még, VÁRJATOK. Ráértek. Amúgy a fiú hozzáállása nagyon szimpatikus. Becsüld meg! Neked meg nem kell kapkodni, ha ő AZ, a puzzle minden darabja időben a helyére fog kerülni:) Türelem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!