Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szüzek miért élik meg...

A szüzek miért élik meg tragédiaként hogy szüzek?

Figyelt kérdés

2014. jún. 28. 21:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Értem. Én igazából csak azt szeretném megérteni, hogy aki azt mondja, hogy neki szerelem kell ahhoz, hogy szexeljen valakivel, az miért gondolja ezt. És mivel nem látok bele az emberek fejébe, ezért kérdeztem.
2014. jún. 28. 23:06
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem tragédia és nincs a homlokunkra tetoválva, szóval a legtöbb embernek fogalma sincs róla.

Ha nem is egetrengető szerelem, de legalább vonzalom és kapcsolat szükséges számomra a szexhez, mert egy idegenhez valahogy nem tudok csak úgy vonzódni...

Persze én lehet, hogy az "önkéntes" kategóriába tartozom, mert elveszíthetném bármikor pl egy diszkó wc-jében, de ez nem én vagyok úgy gondolom.

2014. jún. 28. 23:37
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

előttem válaszoló is jól kifejtettem amit gondolok:D

amúgy nem 15 vagyok, 18 múltam :D

2014. jún. 29. 09:11
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Például azért mert elmúlt 27 éves és elege van abból, hogy őt senki nem tudja szeretni, elfogadni, vonzónak találni. Mert ha ezek stimmelnének, nyilván nem lenne szűz. Nem tragédia, viszont a magány, elutasítás, és az idő múlásával kicsit növekvő kétségbeesés és csalódottság nem éppen a legjobb érzés.
2014. jún. 29. 16:20
 25/28 Buford Tannen ***** válasza:
előttem szóló végre tudja mi a téma
2014. jún. 29. 17:32
 26/28 Arpadika válasza:
100%
Én 22 éves szűz fiú vagyok, de csak a társadalmi elvárások miatt érzem szarul magam. A régi barátaimmal sem tartom a kapcsolatot e miatt. Pedig el tudtam volna veszíteni ha akarom. Sosem voltam még szerelmes, így nem zavar a dolog. Amúgy a tini korom olyan családi problémákkal teltek el, hogy sokszor egy nyugodt unalmas nap olyan boldogságot jelentett számomra, mint másnak a szex. Engem inkább az zavar hogy idegileg talán sose leszek alkalmas egy normális kapcsolatra. :(
2014. jún. 29. 18:30
 27/28 anonim ***** válasza:
azért mert én tehetek a dologról. 30 éves vagyok. és picit sem normális ennyi idősen szűznek lenni. nagyon hiányzik egy komoly kapcsolat, a szerelem.
2014. jún. 29. 22:09
 28/28 anonim válasza:

Számomra nem tragédia.Szimplán 1,126,459 dolgom volt, ami fontosabb ennél, leszartam.Mivel lassan már kezdem unni a helyzetet, nyáron lehet elmegyek egy prostihoz, oszt le van tudva.

21/F

2014. jún. 30. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!