Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 11. -es vagyok és az osztálytá...

11. -es vagyok és az osztálytársaimon (lányok) miből lehet kikövetkeztetni hogy már nem szüzek?

Figyelt kérdés
például az egyik lány kereset valamit a földön mire megkérdeztem hogy mit, a válsz a szüzességem. A haverjai röhögtek rajta. akkor most csak hülyült vagy már tényleg nem szűz?

2014. jún. 15. 23:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Az ilyenek szerintem csak h*lyéskedések....azt nem kell komolyan venni. Egyébként meg nem lehet ezt csak úgy "látványra" megkülönböztetni. Sok csaj például nagyon csinos, jól néz ki, akadna bőven jelentkező, mégis szűz, valakiről meg azt gondolhatják ránézésre vagy viselkedésre, hogy még tuti szűz, de valójában már nem az.

Annyi segíthet esetleg az eldöntésben, hogy ha az egyik lány már régóta együtt van a barátjával (félév/év/évek), akkor feltehetőleg ő már le is feküdt vele.

2014. jún. 15. 23:39
 2/2 anonim válasza:

Ajánlom a lánynak a figyelmébe, szerintem szép párost alkotnának ők ketten:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__577..

2014. jún. 16. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!