Hogyan segíthetek az osztálytársaimon?
Szia!
Az én véleményem az,hogy továbbra is erősítsd,bátorítsd a gyenge osztálytársaidat szavaiddal, és az ártó tanulót pedig jelentsétek az osztályfőnöknek,esetleg az intézmény igazgatójának.Ha ismétlődik az eset akkor annyiszor amennyiszer ez szükséges.Minél többen fordultok tanári,esetleg szülői segítséghez annál inkább foglalkozni fognak a dologgal,később pedig szülői értekezleten is szó lehet a téma megvitatásáról,és kezeléséről.Megértem az érzéseidet,magam is voltam ilyen idős,és voltak hasonló osztálytársaim,de annál többet nem tehetsz mint amit eddig is megteszel.
A fekete mágiát és hasonló szeánszokat nem javaslom!Bármennyire is a jó szándék vezérel.Mert ezek veszélyesek,főként olyan/olyanok kezében akiknek kevés a jártasságuk benne.Ezek szándéka eleve gonosz,hatásuk kevésbé ismert,és nem ritkán visszafelé is elsülhet.Akkor pedig nagyobb gondot okozol mint amennyit helyreállítanál.
Szia!
Engem is volt aki csesztetett a suliban, sőt többen is. Elkezdtem bicskát hordani, na ettől lekoptak.
Ha muják, nem tudod megváltoztatni őket, mindenkinek saját magának kell akarnia a változást ahhoz, hogy bármiféle bűbáj hasson.
Ha az osztálytársaid megkérnek téged erre, csak akkor próbálkozhatsz, ez a tisztességes.
Mielőtt varázsolni akarsz előtte tanulmányozd néhány évig az elméletet, majd kezd a meditációval a gyakorlatot...
Ez nem bűbájjal vagy hasonlóval lesz megoldható, hanem azzal, hogy az illetű fiú akit bántalmaznak a talpára áll és ki áll magáért.
Szinte lemerném fogadni hogyha ez a "kövér" gyerek egyszer oda sózna úgy tiszta erőből az őt bántalmazó nyomoréknak, az kirepülne a teremből. Biztos lesne egyet és többet hozzá sem merne szólni. De tényleg ez kellene, hogy kiálljon magáért.
Én tudom, engem is sokan cseszegettek, csak engem azért mert nagyon vékony voltam.
Az a fiú aki ezt csinálja nagyon el lehet szállva magától. Ilyenkor azt kellene - bár nem tudom mennyire összetartó a lány kör, vagy ez csak téged érdekel - hogy a sok csaj odamegy a fiúhoz hogyha épp cseszeget valakit, hogy hagyja abba és hogy húzzon el. Kicsit erőszakosabbnak kell lenni. Ettől a fiú úgyis zavarban lesz hogy a sok lány leszólja és lefog lépni.
a fekete mági nem erre való.
inkább szugerálj.
vagy ha nem akkor ti lányok fogjatok ossze es pïcsäzzatok meg a kis fäszt had fosson a gëci amikor kienged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!