20 éves fiú vagyok és még szűz. Az utóbbi időben kétségbeestem, és nagyon bánt, hogy az vagyok. Nagyon idegesít a dolog és így önbizalmam sincs, kicsit antiszociális is lettem. Mit tegyek?
Hát nem tudom 9-es, én is nő vagyok, mégse bagózott rám soha senki...
Úgy látszik rám nincs kereslet :D
Szerintem is nyitni kéne próbálni, de mivel engem nem érdekel a dolog jelenleg, ezért nem is várhatom el, hogy mások közelítsenek.
Ez a kedves kérdezőre is vonatkozik. Kétirányú a dolog. Neked is tenned kell érte, még ha nehéz is.
Szia! szerintem se aggódj! :) Mindenkinek megvan a párja a világban. Valaki végigmegy a fél városon amíg megtalálja és vannak olyanok, mint te vagy én, akik nem pazarolják az idejüket holmi 'kalandokra', hanem csak az igazira fordítják a figyelmüket. Másrészről, ha összejönnél egy nem szűz lánnyal, akkor biztos, hogy nem ítélne el... a lányok nem ilyenek...
Ha nem vagy reménytelenül ronda, nincs három füled és nem vagy egy tuskó, akkor szerintem nincs mitől félned... csak még nem jött el a te időd! :) 18/L
# 14
Jó olvasni, hogy vannak még ilyen rendes, aranyos lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!