Nem hülyeség ez a "csak akkor veszítsd el a szüzességed, ha szerelmes vagy" dolog?
Nem az.
Nem csoda, hogy nem érted, ha annyira veréb vagy, hogy 4 évig voltál kapcsolatban olyan emberrel, akibe nem is voltál szerelmes.:D
2. kommentelőnek csak első sorát olvastam, de a szerelem nem azt jelenti, hogy élete végéig együtt marad... ha 2 évig lesznek szerelmesek és együtt akkor 2 évig, és vele veszítette el akkor vele... szóval ez az élete vége dolog nem függ össze vele.
Szerintem nem hülyeség, én is így tervezem. 20 vagyok és szűz. És? De akkor is csak érzelemmel fogom csinálni mert én így terveztem el, ez ilyen saját cucc ( ami amúgy nem egyedi eset ). :) Nincs benne semmi " hülyeség ", sőt...
Jobb így, kapcsolatba a szerelmemmel, mint valakivel akit jobb esetbe csak ismerek...
Kérdező, én se vágom miért voltál együtt olyannal, főleg 4 évig, akit nem szerettél. o.O
Nem hulyeseg leven h tini korunkban minden masnap szerelmesek vagyunk. :)
De ha te nem voltal, akkor jol tetted. En is hulyesegnek tartom h egyesek azert szuzek 30 evesen mert varjak azt az embert aki majd roppant csodasan megbassza oket. Dugni jo, felesleges vele evekig varni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!