Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem hülyeség ez a "csak akkor...

Nem hülyeség ez a "csak akkor veszítsd el a szüzességed, ha szerelmes vagy" dolog?

Figyelt kérdés
Ha én így tettem volna, akkor még mindig szűz lennék 22 évesen, pedig volt egy barátom 4 évig.
2014. jún. 5. 23:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
de igen lemaradtam volna, csak jobban tudom mint te -.- dehogy reszletezem.
2014. jún. 6. 01:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem sem hülyeség!! Én is mindig így gondolkoztam és aztán szerelmes lettem,minden tökéletes volt... másfél évig voltunk együtt. Fél év után,miután már lefeküdtünk és én rózsaszín ködben éltem mutatta ki a foga fehérjét,addig olyan profin játszotta a jófiút,h csak na. A maga módján szeretett,tudom, csak közben birtokolni akart.

Utólag nem tudom,h megbánjam-e vagy nem,h ő volt az első...mert még így is,h szerelmes voltam belé...nagyon megbántott. Több időt kellet volna hagynom magamnak arra,h megismerjem és csak azután adjam oda magam.

2014. jún. 6. 09:00
 13/16 A kérdező kommentje:
ha nem vagy szerelmes nem tudott volna ennyire megbantani, mellesleg nem igazan azoknak a velemenyere vagyok kivancsi akiknek osszejott a szerelem , persze hogy ti szerintetek igy volt jo. de van akinek 25-30 eves korara se jott ossze, szerintetek ok mit mondananak? " igen , baromi jo dolog, hogy lemaradok az egyik legjobb dologrol az eletben!" ? hat nem hiszem...
2014. jún. 6. 10:09
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ők se maradnak le... ez nem annyira eget rengetően létfontosságú dolog ( örömszerzés céljából ), mint a levegő vétel... Ha 23 évesen csinálod először akkor akkor. Ha 50 akkor 50... Ha meg 12 akkor 12. De egyik ember se lesz Tőle jobb a másiknál.
2014. jún. 6. 13:00
 15/16 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy jobb lesz tőle? Csak jobb lesz neki ;)
2014. jún. 6. 13:58
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
És itt jön képbe kinek mi a jó. Valaki így szeretné valaki úgy. Ebbe is különböznek az emberek... :)
2014. jún. 6. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!