Valóban ennyire jó dolog lenne, ha egy idősebb férfi (28 éves) még szűz?
1.
Nagyon válogatok, hatalmas a mércém.
:D
válogassál, nem az én életem. mit tudsz nyújtani? béna vagy az ágyban, igényeid vannak a semmire.
gazdag vagy? képzett vagy?
Nem jó dolog, és nem rossz.
Felesleges nemes egyszerűséggel.
Az viszont reális veszély (amit a legtöbben elkövetnek), hogy a szexuális életük sikertelenségét/szexualitáshoz való hozzáállást/stb.. elkezdik megideologizálni, és minél tovább tart annál jobban ideologizálnak. Egyenes tünete, ahogy mentálisan romboló a nemi élet hiánya.
A nemiség az ember tartozó alapvető funkciók egyike, megvonása torzit, nem kicsit.
Magyarra forditva: nagyon könnyen kerülhetsz olyan ördögi körbe, hogy ahogy telik az idő (vulgárisan szólva ahogy "az agyadra megy") úgy leszel egyre válogatósabb. Erre figyelj.
Igen, valóban becsülendő, nagyon ritka az ilyen pasi, de sajnos nagyon kevés van belőletek.
3as Egyáltalán nem biztos, hogy rossz az ágyban, jó az elsőnél biztos bénázik, de utána nagyon jó lehet, ha szeretem, akkor várok, míg beletanul a dologba. Életem legjobb kapcsolata, amiben a szex is baromi jó volt egy szűz fiúval volt. 24L
8.
Hát akarnak is, pedig nem csak szóba, csak mindig én utasítottam vissza őket, mert valahogy nem ő az igazi számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!