Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Valóban ennyire jó dolog...

Valóban ennyire jó dolog lenne, ha egy idősebb férfi (28 éves) még szűz?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok és még szűz, mikor ismerkedek nőkkel, ezt büszkén vallom, hogy még nem voltam lánnyal, ugyanis az igazival szeretném elveszteni. Mikor ezt mondom a legtöbb nő oda van, hogy ilyen pasi nincs, ez nagyon jó, nagyon ritka az ilyen, becsülendő........ stb stb. Nyilván vannak olyan nők is, akik csak néznek, meg látszik azt hogy ez nekik nem tetszik, de az ilyen nők tesznek egy szívességet és mehetnek a levesbe, elhajtóm őket, de a többség nem ilyen.
2014. máj. 9. 15:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
nagyon jó! csak a lelkesek sem akarnak igazik lenni :DDD
2014. máj. 9. 15:29
 2/22 A kérdező kommentje:

1.

Nagyon válogatok, hatalmas a mércém.

2014. máj. 9. 15:30
 3/22 anonim ***** válasza:
40%

:D

válogassál, nem az én életem. mit tudsz nyújtani? béna vagy az ágyban, igényeid vannak a semmire.

gazdag vagy? képzett vagy?

2014. máj. 9. 15:33
 4/22 anonim ***** válasza:

Nem jó dolog, és nem rossz.

Felesleges nemes egyszerűséggel.

Az viszont reális veszély (amit a legtöbben elkövetnek), hogy a szexuális életük sikertelenségét/szexualitáshoz való hozzáállást/stb.. elkezdik megideologizálni, és minél tovább tart annál jobban ideologizálnak. Egyenes tünete, ahogy mentálisan romboló a nemi élet hiánya.

A nemiség az ember tartozó alapvető funkciók egyike, megvonása torzit, nem kicsit.

Magyarra forditva: nagyon könnyen kerülhetsz olyan ördögi körbe, hogy ahogy telik az idő (vulgárisan szólva ahogy "az agyadra megy") úgy leszel egyre válogatósabb. Erre figyelj.

2014. máj. 9. 15:33
 5/22 anonim ***** válasza:

Igen, valóban becsülendő, nagyon ritka az ilyen pasi, de sajnos nagyon kevés van belőletek.

3as Egyáltalán nem biztos, hogy rossz az ágyban, jó az elsőnél biztos bénázik, de utána nagyon jó lehet, ha szeretem, akkor várok, míg beletanul a dologba. Életem legjobb kapcsolata, amiben a szex is baromi jó volt egy szűz fiúval volt. 24L

2014. máj. 9. 15:44
 6/22 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem lenne jó.
2014. máj. 9. 16:00
 7/22 anonim ***** válasza:
62%
Igen minden nő oda van érte. Csak valahogy mégsem akarnak segíteni a helyzeten, annyira bejön nekik. Ne értékeld túl a szüzességet. Főleg, aki ennyi évesen is az, ott valami nagyon nincs rendben.
2014. máj. 9. 16:59
 8/22 anonim ***** válasza:
aki szerint jó az csak szövegel. senkinek sem kell a 30 éves szűz. a nőknek nem kerül semmibe kedvesnek lenni szóban, csak maguknak nem akarják ezt a főnyereményt
2014. máj. 9. 20:26
 9/22 anonim ***** válasza:
ebben van valami. gyanitom igaza van előzőnek, és a hölgyek szóban értékelik, sőt elmondanak minden jónak, de egyik sem érdeklődik irántad.
2014. máj. 9. 20:31
 10/22 A kérdező kommentje:

8.

Hát akarnak is, pedig nem csak szóba, csak mindig én utasítottam vissza őket, mert valahogy nem ő az igazi számomra.

2014. máj. 9. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!