14 éves vagyok. Már lassan egy hónapja van egy nálam 2
évvel idősebb barátom és szeretnék lefeküdni vele...
Hogy történjen a dolog?
Figyelt kérdés
Én 14 éves vagyok.Tudom kicsit korai a dolog de én nagyon szeretném. Multkor rákérdezett hogy szeretnék e vele lefeküdni,én természetesen igen mondtam, de nem volt rá lehetőségünk mert egy parkba voltunk. Ő is szűz még. Eddig még csókolózáson és itt ott tipi-tapin kívül semmi nem volt. Mivel védekezzünk? Szüleimmel nem szeretnék beszélni a dologról...
2007. aug. 3. 21:48
1/9 anonim válasza:
Szia!
picit még fiatal vagy, úgyhogy gondold át vele szeretnéd-e megtenni.elég érett vagy hozzá? ez komoly dolog és az egész életedre kihat majd, emlékezni fogsz rá. ha mégis amellett döntessz, hogy megteszed, mindenképpen védekezzetek, mert 14 évesen egy nem kívánt terhesség örökre nyomot hagyhat benned. Óvszer a legjobb nektek, de óvatosan bánjatok vele. ha késne a menstruációd azonnal szólj egy felnőttnek. közeledjetek egymáshoz előtte pár alkalommal, így nem lesz olyan görcsös az első együttlét. ne hamarkodjátok el és mindenképpen nyugodt, tiszta környezetbe történjen. hát ennyit tudtam segíteni
2007. aug. 3. 22:04
2/9 anonim válasza:
Pár hete (lassan egy hónapja) ismeritek egymást, 14 éves vagy és le akarsz feküdni vele? Véleményem szerint ez korai még. És nem azért mondom, mert konzervatív öreglány vagyok (25), hanem azért, mert tudom (!!!), hogy az első együttlét hatással van az egész szexuális életedre. Azt kívánom, sikerüljön olyan jól az első Neked, mint nekem és akor nem lesz probléma. De várjatok még egy kicsit, ahogy az előttem szóló is mndta, annyi mindent csinálhattok még az első szeretkezés (mert az legyen, ne DUGÁS) előtt... adjátok meg a módját, várjatok még egy kicsit, hogy biztos lehess abban, hogy a srác nemcsak arra hajt, hogy végre ne legyen szűz...és tényleg szerelemből történjen. És mindenképpen óvszerrel védekezzetek, nehogy belemenj "majd vigyázok"- okba, meg "előtte kihúzom"- okba, mert az amúgy sem biztos, de egy ilyen tapasztalatlan fiú nem tudja ezt még irányítani.
2007. aug. 4. 09:51
3/9 anonim válasza:
Én is 14 éves voltam , amikor elveszítettem a szüzességem.Nagyon szerettem a srácot , és ő is szeretett, így hát úgy éreztem , hogy megteszem vele.Nem fájt , és figyelmes volt , de ha most lennék ott , biztos nem tettem volna meg.Szerintem még várj 1-2 hónapot ezzel , és ha a srác addig veled marad , és türelmesen vár , akkor megérdemel téged , és hogy vele töltsd el az első kalandot.
2007. aug. 7. 02:23
4/9 anonim válasza:
Ne feküdj le vele, fiatal vagy még hozzá!
2007. aug. 9. 17:18
5/9 anonim válasza:
Szia! mint az előttem szólok énis ugyan ezen a véleményen vagyok. Nagyon fiatalok vagytok még. Szerintem egy hónap nagyon kevés ahhoz hogy valakit kiismerj. Honan tudod hogy tényleg szeret és nem csak azt akarja hogy elveszítse / elvegye a szüzességed? Én a helyedben várnék még egy két évet. és ha addig kitart a kapcsolat akkor már lehet. Ha nem hidd el találsz valkit aki nem csak ezért fog szeretni hanem azért aki vagy!
2007. aug. 28. 14:41
6/9 anonim válasza:
14évesen sztem még várjál!a szüleiddel meg nyugodtan beszélj eről:)én 17éves vagyok és beszélek a szüleimmel erről.nem tudják h már nem vagyok szűz,de a fogamzásgátlótablettát h felírattam, tudnak róla!16éves voltam mikor elvesztettem a szüzességem, és iszonyatosan MEGBÁNTAM!nem volt megfelelő a partner!még várjatok,mert ha mégis megbánod utána, már nem tudsz mit csinálni!
2007. szept. 18. 12:26
7/9 anonim válasza:
16 vagyok a párom 18 1 éve vagyunk 1ütt,de még nem feküdtem le vele. . . nem mondom,h nem volt szó róla.Megbeszéltük,h nem vagyok még kész rá ,megértette és vár!mert:HA SZERET-tényleg-AKKOR VÁR,BÁRMEDDIG :)
egyszer van első alkalom :)
2009. aug. 19. 22:14
8/9 anonim válasza:
Hajrá de védekezz:D
2010. márc. 12. 21:10
9/9 anonim válasza:
Szia! Hová sietsz?hajt valaki? tudod mennyi minden van még amit kipróbálhattok a szeretkezés előtt? Először is élvezd a szerelmet a randikat,aztán a csókokat,aztán simogatás és nézd meg a netten mi a petting.Hihetetlenül sok öröm vár rád,az az egy alkalom meg szinte mindenkinél kellemetlen,kell az neked mikor jót is kaphatsz sőt adhatsz is anélkül? A másik a nő attól lesz nő hogy van tartása,és a férfinak akkor kell ha küzdhet érte.Ne akarj lépcső lenni,de ha szerelmesek vagytok akkor próbáljatok örömöket szerezni egymásnak,mint írtam akció nélkül,aztán majd később ha úgy érzed ö az igazi,és ki is tart melletted akkor lépj tovább vele.Szívedre hallgass ne a testi szükségletre,mert azt még te magad is eltudod intézni szüzesség elvesztése nélkül,és az is teljesen természetes dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!