Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy történjen a tej bevezetés...

Hogy történjen a tej bevezetése 1 éves gyereknél?

Figyelt kérdés
Milyen tejet vegyek ? Rendes tehén tej, uht ? Légyszi mindent írjatok le ami eszetekbe jut! Köszönöm!
2011. jan. 4. 06:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Én UHT tejet vettem, 2,8%-ost (de a 3,5 még jobb, táplálóbb a zsírtartalom miatt, csak azt Én nem mertem), és felesben próbáltam tápszerrel, aztán hétről hétre csökkentettem benne a kikevert tápszermennyiséget. Úgy egy hónap alatt álltunk át teljesen a tejre, bár, Én a mai napig pici kakaóporral spékelem. Ja, még annyi, hogy először szerintem csináld azt, hogy adsz tejet, aztán pár napig nem, csak hogy lásd, kiüti-e esetleg.
2011. jan. 4. 06:50
 2/2 anonim ***** válasza:
A lányomnál én is tápszerrel vegyítve kezdtem, egyre több tej, míg végül az egész tej lett, és már nem volt benne tápszer. 3,5-ös tejet használtam, ezt javasolta a védőnő. A fiamnál nem tudom, hogy lesz, mert most 11 hónapos, de a tápszert nem fogadja el... :-(
2011. jan. 4. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!