Nagyon antiszociális dolog letörölni magam iwiwről?
Miért akarod magad törölni? Zaklatnak?
Nem antiszoc! Egy csomóan fent sincsenek! Ha meguntad töröld, és bármikor újra regisztrálhastz!
Persze, sőt, képzeld van akinek NINCS :O iwiw-je, de ami még keményebb SOHA nem is volt még !! :O Nah ez mennyire antiszociális!! Egyébként igen, NAGYON antiszociális dolog és mindenki utálni fog ezért, megvetnek és kitaszítanak majd !! Akinek nincs iwiw-je az gáááááááááááááááááááz
-.-
Én nem töröltem le magam, csak leszedtem az elérhetőségeimet, meg a képeimet és csak akkor lépek be, ha jött értesítés üzenetről vagy bejelölésről.
Így nem "teher" és idegesítő a szájber világ, de nem zárom ki az esélyét annak, hogy valami ismerősöm megtaláljon, általában össze-vissza költözök, telefonszámom is változott már vagy háromszor, így nem egyszerű megtalálni.
Egyébként néha jó az, nekem is volt olyan, hogy az istennek sem találtam valaki számát a telefonomban, így az iwiwen néztem meg, hogy mi is a száma. Amúgy meg nem tudtam volna felhívni, és lecsúszok fontos dolgokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!