Szexre számít, vagy nem? Mi lesz, ha túl nagy? Nem lesz fura, hogy van otthon más is? Beszéljek vele erről?
A barátomnak jövőhéten elutaznak a szülei külföldre és mondta, hogy talán ott alhatnék, ha van kedvem. Belementem, mert akkor nem is gondoltam semmire, örültem.
De most lehet, hogy azt hiszi, hogy lefekszem vele és nem tudom, hogy hogy menjek oda... Mert akkor előtte elmennék gyantáztatni, vennék normális pizsamát (nem akarom, hogy tudja, a pólójában alszom) és egy szebb fehérneműt, vagy nem tudom...
Ráadásul eléggé átlagon felüli a mérete és félek, hogy ő túl nagy, én pedig túl szűk vagyok és nem akarom, hogy a bénázásomtól elmenjen az egésztől a kedve.
Meg igazából ő az egyik legjobb barátnőm testvére és még sosem aludtam ott náluk úgy, hogy a barátommal aludtam volna, vagyis jó, volt már olyan, hogy átmentem hozzá, miután mindenki elaludt, de akkor tényleg nem volt semmi... Most meg ott lesz a legjobb barátnőm a ház másik végében és tudni fogja, hogy mit csinálunk (hatalmas a házuk, de akkor is, nem hülye).
Eddig bármit csináltuk, azt akkor tettük, amikor nem volt náluk otthon senki, mert félek, hogy meghallanak, vagy valami.
Beszéljek ezekről a barátommal, vagy feleslegesen parázok ilyeneken?
És mi van akkor, ha ő tényleg csak ott alvásra gondolt, én meg lerohanom ezekkel a hülyeségekkel?
Akarom vele, meg minden, de azért kicsit félek is, vagyis izgulok, mert ő lesz az első és nem akarom, hogy rossz legyen neki, mert én tapasztalatlan vagyok.
Ne rohand le, vegyél rendes pizsit, bugyit, aztán alakul.
Vagy megtörténik, vagy nem.
Én két hét után aludtam a barátomnál, és semmi nem történt csak simogatás meg csók - őőő, hozzá tartozik, hogy baromira féltem attól, hogy bántani fog. Azért két hét... annyi mindent hall az ember lánya, így abszolút görcsösen álltam a dolgokhoz :D
Egy valamire válaszolj magadnak, hogy ő az aki megérdemli, hogy nekiadd? Ha el tudnád képzelni magad mellé, mint társat és ha szereted akkor nincs mitől tartanod, dőlj hátra és hagyd magad sodorni az árral. Egy szűz lány nem bénázik, hanem tanul. Hozzászokik dolgokhoz stb. Ezen mi olyan furcsa? sokkal rosszabb ha felveszel egy béna "tapasztalt, menő csaj" szerepet, amilyen nem is vagy. Na az a ciki. Nem az amiktől te félsz.
Jah és nincs olyan srác aki odahívva magához csak aludni akar. Kivéve ha brómmal tömik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!