Ti hogyan mondtátok el otthon hogy már nem vagytok szüzek?
Figyelt kérdés
Légyszi írjatok minnél többen :)
ja és kort is hogy mikor veszítettétek el és mit mondtak rá szüleitek
előre is köszönöm a válaszokat :)))
2013. aug. 6. 12:32
1/9 anonim válasza:
amikor már látszik a terhesség onnan vissza lehet számolni könnyen
2/9 anonim válasza:
sosem értettem minek ebből ekkora felhajtást csinálni..
3/9 anonim válasza:
A terhességi ultrahang tényleg sokat segít...
4/9 anonim válasza:
Én nem mondtam el a szüleimnek, mert a szüleimnek megvan a magukhoz való esze, egyedül is ki tudják találni, hogy nem pirospacsizni járok a barátomhoz éjszakára.
7/9 anonim válasza:
Minek mondanám el? Ha 1x szóba kerül majd lehet elmondom, de az égvilágon senkinek nincs köze hozzá.
8/9 anonim válasza:
Sehogy 19 éves voltam mikor először szeretkeztem,folyton együtt aludtam a főiskolán a barátommal,rá 1 évre összeköltöztünk szerintem nem kellett erről semmit mondani,nem hülyék a szülők.
9/9 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlen muszáj elmondani, ha van barátod/barátnőd, a szüleid ezt tudni fogják és ebből gondolhatják, hogy már nem biztos, hogy szűz vagy. Nálam úgy volt, hogy ők kérdeztek rá, hogy mi a helyzet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!