Nemrég lefeküdtem a barátnőmmel, ő szűz volt. Érthetetlen ami közben történ, aztmondta nagyon fájt neki, erősen vérzett közben, percenként kért, hogy hagyjam abba. Ez normális?
Nem állom meg, hogy ne válaszoljak a trolloknak, vagy csak egyszerűen prumitíveknek!
Sem tini nem vagyok, se elsőáldozó. Elég szomorú a hozzá állásotok a női nemhez, főleg a szűz lányokhoz!
Primitív embernek hiába magyarázom, hogy szűz lányt "bejáratni" felelősség!
Persze! Fájdalommal jár. De elkerülte a figyelmeteket, hogy a lány többször kérte hagyják abba! Márpedig hiába eggyezett bele az elején a lány, ha közben kifejezett kérésére, hogy hagyják abba az aktust ezt tovább fojtatják vele, akkor már akarata ellenére történik. Márpedig ez a tényállás lehet alapja az eljárásnak!
De nem vívok szellemi párbajt fegyvertelenekkel!
Főleg nem szűzesség és jogi kérdésekben!
Nem állom meg, hogy ne válaszoljak a trolloknak, vagy csak egyszerűen primitíveknek!
Sem tini nem vagyok, se elsőáldozó. Elég szomorú a hozzá állásotok a női nemhez, főleg a szűz lányokhoz!
Primitív embernek hiába magyarázom, hogy szűz lányt "bejáratni" felelősség!
Persze! Fájdalommal jár. De elkerülte a figyelmeteket, hogy a lány többször kérte hagyják abba! Márpedig hiába eggyezett bele az elején a lány, ha közben kifejezett kérésére, hogy hagyják abba az aktust ezt tovább fojtatják vele, akkor már akarata ellenére történik. Márpedig ez a tényállás lehet alapja az eljárásnak!
De nem vívok szellemi párbajt fegyvertelenekkel!
Főleg nem szűzesség és jogi kérdésekben!
"percenként kért, hogy hagyjam abba"
nem, ez rohadtul nem normalis, ugyanis csak egyszer kellett volna kernie...
Jééééézus... 20éves fejjel ennyire tudatlannak lenni szexuális téren... anyám borogass.
Kezdjük azzal, hogy felkészülhettél volna rendesen, mielőtt egy szűz lánnyal lefekszel. Normális srác előre felkészül, hogy ne okozzon véletlenül se rossz élményt.
Te nem tudhatod, hogy neki mennyire fáj, min megy keresztül, abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy neked nincs nunid.
Minden lány szervezete másképp reagál. Nekem is iszonyat szűk volt, amikor először lefeküdtem a párommal, kb. a farka hegye tudott bemenni, és nagyon fájt. Mondjuk a párom szerencsére volt annyira tájékozott és intelligens, hogy utána lassan csinálta, kérdezte, hogy hogy jó, hogy nem jó, aztán amikor baj volt, akkor kihúzta, és máskor próbáltuk tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!